صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: پردازنده ای معرفی کنید که بتوان ...  (دفعات بازدید: 451 بار)
ساقي
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 18
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 59

ديدن مشخصات
« : 21 اسفند 1388,ساعت 01:02:03 »

سلام

یه سوال دارم آیا پردازنده ای هست که بتوان برای حافظه ی اون (کش) برنامه نویس کرد؟؟؟
    در تمام زبان های برنامه نویسی ما روی حافظه کامپیوتر برنامه نویسی می کنیم سوال من اینه که آیا پردازنده ای وجود داره که بتوان بر روی حافظه داخلی اون برنامه نویسی کرد برنامه هایی که ما می نویسیم روی حافظه کامپیوتر (رام) هست . شما یه سی پی یو معرفی کنید که بشه روی حافظه اون ( دقیقا همون کش )با برنامه اسمبلی برنامه نویسی کرد البته طبق گفته استاد ما همچین چیزی نمیشه اگر هم امکان برنامه نویسی باشه روی سی پی یو های خاص انجام میشه حالا چه سی پی یویی به نظر شما می تونه باشه ؟

با تشکر از توجه شما

خارج شده است

کسی که درخت شخصیت او نرم و بی عیب باشد شاخ و بر گش فراوان است:امام علی علیه السلام
p30p30
Aiapir Team
*

تشكرها : 17
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 153

كامپيوتر فقط تجربه است !

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 21 اسفند 1388,ساعت 14:20:14 »

کش = حافظه نهان - حافظه ای که فرار است و با قطع برق محتوای آن بکلی از بین میرود .
با الگوریتمهایی که در CpU تعبیه شده است اطلاعات قبل از تجزیه و تحلیل وارد این حافظه گران قیمت میشوند .
پس در واقع کش ، فضاییست میزبان برای قرار گرفتن اطلاعات روی آن .
ولی Rom اینگونه نیست . اطلاعات توسط Epprogram و سایر دستگاههای دیگر بطور دائمی ( و در برخی موارد قابل تغییر) روی این حافظه فقط خواندنی قرار میگیرند.
پس اگر برنامه نویسی ای میخواهید انجام دهید باید روی ROM انجام شود .

ضمنا اصلا برای چی میخواهید با اسمبلی روی کش برنامه پیاده کنید ؟
اگر منظورتان این است که اولین برنامه باشد که پیاده شود و قبل از آن برنامه ای اجرا نشود ، باید روی ROM حساب باز کنید .

در درس سیستم عامل و برخی کتب تخصصی ، به این موارد اشاره شده است .
موفق باشید.

خارج شده است

ساقي
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 18
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 59

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 21 اسفند 1388,ساعت 15:11:42 »

نقل قول
ضمنا اصلا برای چی میخواهید با اسمبلی روی کش برنامه پیاده کنید ؟
ضمن عرض و سلام و تشکر فراوان از راهنمایی شما
این موضوع را استاد سر کلاس مطرح کرد و به عنوان یک تحقیق برای نمره میان ترم قرار داد گرچه طبق گفته خودشون همچین کاری نمیشه مگر روی پردازنده های خاص به هر حال با راهنمایی که شما کردید و جستجویی هم که کردم مطمئنم که این کار شدنی نیست
خارج شده است

کسی که درخت شخصیت او نرم و بی عیب باشد شاخ و بر گش فراوان است:امام علی علیه السلام
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 136
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1103

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 21 اسفند 1388,ساعت 17:24:24 »

سلام
اينكه بتوان براي كش برنامه سازي كرد قابل بحث است تا حدودي بله ولي جواب قاطع خير .!
در سيستم عامل Dos با توجه به اينكه شما به وقفه ها دسترسي داشتيد مي توانستيد با استفاده از وقفه ها به كش دسترسي ايجاد نماييد مثلاً در حين پردازش خاص ،‌ كاركتري را در وسط مانيتور چاپ كنيد ! . ولي در سيستم عامل هاي امروزي چنين دسترسي هايي محدود شده اند و دسترسي مستقيم به كش وجود ندارد.
ولي در سيستم عامل مي توان با برنامه نويسي كاري (تقاضا) كرد كه زمان بيشتري به برنامه اي خاص اختصاص داده شود .

پيروز باشيد.
يا علي (ع)
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
p30p30
Aiapir Team
*

تشكرها : 17
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 153

كامپيوتر فقط تجربه است !

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : 21 اسفند 1388,ساعت 23:18:28 »

یه سوال دارم آیا پردازنده ای هست که بتوان برای حافظه ی اون (کش) برنامه نویس کرد؟؟؟

در تمام زبان های برنامه نویسی ما روی حافظه کامپیوتر برنامه نویسی می کنیم سوال من اینه که آیا پردازنده ای وجود داره که بتوان بر روی حافظه داخلی اون برنامه نویسی کرد ب

سلام .
عنوان سوال این است . برای کش یا بر روی کش برنامه نویسی کرد.
این ممکن نیست .
ولی میتوان برنامه نویسی کرد که برنامه در فضای میزبان خود یعنی کش قرار بگیرد .
چاپ کاراکتر هیچ ارتباطی ( به غیر از بحث میزبانی کش) با کش ندارد .
نه پردازشی ،‌ نه خروجی ای و دیگر هیچ

پس میتوان به کش دسترسی داشت و این امر در هر صورت و در هر پردازش امکان پذیر است ولی بر روی آن نمیتوان برنامه نوشت

موفق باشید
خارج شده است

كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 136
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1103

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 22 اسفند 1388,ساعت 09:47:50 »

سلام

عنوان سوال این است . برای کش یا بر روی کش برنامه نویسی کرد.
این ممکن نیست .
اينكه بتوان براي كش برنامه سازي كرد قابل بحث است تا حدودي بله ولي جواب قاطع خير .!

نقل قول
ولی میتوان برنامه نویسی کرد که برنامه در فضای میزبان خود یعنی کش قرار بگیرد .
چاپ کاراکتر هیچ ارتباطی ( به غیر از بحث میزبانی کش) با کش ندارد .
نه پردازشی ،‌ نه خروجی ای و دیگر هیچ
هرگونه عمليات به ويژه خروجي ها حتماً بايد پردازش شود " حتي اگر چاپ يك كاركتر باشد" تا در خروجي چاپ شود .

نقل قول
پس میتوان به کش دسترسی داشت و این امر در هر صورت و در هر پردازش امکان پذیر است ولی بر روی آن نمیتوان برنامه نوشت

در سيستم عامل Dos با توجه به اينكه شما به وقفه ها دسترسي داشتيد مي توانستيد با استفاده از وقفه ها به كش دسترسي ايجاد نماييد مثلاً در حين پردازش خاص ،‌ كاركتري را در وسط مانيتور چاپ كنيد ! . ولي در سيستم عامل هاي امروزي چنين دسترسي هايي محدود شده اند و دسترسي مستقيم به كش وجود ندارد.
ولي در سيستم عامل مي توان با برنامه نويسي كاري (تقاضا) كرد كه زمان بيشتري به برنامه اي خاص اختصاص داده شود .

يا علي (ع)
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :