صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: www.salehen.ir وب سایت صالحین  (دفعات بازدید: 1281 بار)
Salehen
کاربر فعال

تشكرها : 2
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 103

ديدن مشخصات
« : 03 خرداد 1389,ساعت 15:59:48 »

سلام دوستان میخواستم درخواست کنم اگه میشه  صفحه اصلی سایت من رو یه نگاه بندازید ببینید از نظر سرعت بالا اومدن چطوره و اینکه بهم ریخته که دیده نمیشه و

اگهکم و کاستی داشت بهم  بگید البته فعلا مطالب خاصی نداره و چندماه باید روش کار کنم.ممنون میشم نظرتون رو بدونم

کد:
www.salehen.ir
خارج شده است
A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 43

دانشجوی نرم افزار

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 05 خرداد 1389,ساعت 07:41:49 »

اولین بار که خواستم باز کنمش یه ذره طول کشید و عکسی بالای صفحه نبود رفرش کردم سریع سایت بالا اومد به علاوه ی عکس بالای صفحه
دوباره صفحه رو بستم و باز کردم اونموقع سایت سریع اومد بالا و عکس هم بود
جمله وب سایت صالحین کامل نیست یعنی از پایین نصفه افتاده نقطه های پایینش نیفتاده نقطه "ب" وب ، "ی" سایت و "ی" صالحین
و این جمله رفته سمت چپ بالای صفحه توی عکس حس کردم جابه جا شده
قسمت دوستان ما جالبه راستش تا حالا تو سایت هایی که رفته بودم بخش دوستان اینطوری نبود اما یه چیزی هم هست اینه که وقتی یه کاربر بخواد از این قسمت استفاده کنه باید صبر کنه تا سایت مورد نظرش مشخص بشه به نظرم  اگه  قسمت دوستان یه لیست هم داشته باشه خیلی بهتره
قسمت دوستان ما هم روی عکس افتاده
راستی وقتی سایت باز شد هیچ صدایی نداشت بعد از اینکه دیس کانکت شدم و صفحه رو نبسته بودم صدای خوندن قرآن اومد
چون در این زمینه تخصص ندارم زیاد نمیتونم کمکتون کنم
ولی در کل خوب بود
موفق باشید
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
Salehen
کاربر فعال

تشكرها : 2
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 103

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 05 خرداد 1389,ساعت 08:50:28 »

سلام باید موس رو روی بسم الله الرحمن الرحیم بیارید تا پخش بشه.الان دارم چندتا قالب دیگگه رو امتحان میکنم ولی اصلا قالب

موردعلاقه ام رو پیدا نکردم.قالب های فروشگاه ها هم واقعا نسبت به قیمتش خیلی ساده است.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :