صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: راهنمایی در رابطه با مانیتور LG LED E2250T  (دفعات بازدید: 926 بار)
SevenHaft
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« : 06 مرداد 1389,ساعت 18:57:13 »

سلام به همگی.
راستش من یکی دو روزه که مانیتور مدل LG LED E2250T در اندازه 21.5 اینچ با رزولیشن تصویر 1080*1920 و با کنتراست تصویر 5000000.1 رو خریدم و تا قبل از این تجربه استفاده از مانیتور های LCD و LED رو نداشتم حالا ازتون یه سوال داشتم.
مدل کارت گرافیک من GeForce FX 5700 LE هستش و 256MB هست حالا وقتی این مانیتور رو بهش وصل کردم و روی رزولیشن 1080*1920 قرار میدم تصویر یه حالت موج دار میشه البته اگه خیلی دقت کنی متوجه میشی و به خصوص اگه صفحه سفید باشه و یا اگه از زاویه پایین رو به بالا به مانیتور نگاه کنی و وقتی که رزولیشن صفحه رو پایین تر میارم موج ها کمتر میشن ولی نوشته ها یه مقدار حالت مات میشن.
مانیتور قبلی من مدل LG StudioWorks 775E بود در اندازه 17 اینچ و رزولیشن تصویرم هم 768*1024 بود و این مشکل رو نداشتم.
حالا سوالم اینه که این مشکل از مانیتوری هست که خریدم و یا از کارت گرافیکم هستش که نمیتونه این مقدار رزولیشن رو ساپورت کنه.
چون راستش هنوز برچسبهای مانیتورم رو نکندم تا اگه ایراد از مانیتور باشه ببرم و تعویضش کنم.
اگه جوابم رو بدین خیلی ممنونتون میشم آخه خیلی کلافم کرده و میترسم ایراد از مانیتور باشه.
با سپاس.
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 136
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1103

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 07 مرداد 1389,ساعت 18:58:57 »

سلام

کارت گرافیک شما در بهترین کیفیت 1600 * 1280 رو میتونه به بهترین شکل پردازش کنه حالا شما میخواهید کیفیت  1080*1920 رو ازش بگیرید معلومه که اون زبون بسته ! هنگ میکنه  چشمک
ولی برای پاسخ این سوال یه راه ساده ای وجود داره که مانیتور رو روی یه سیستم دیگه با گرافیک متفاوت تر (بالاتر ترجیحاً ) تست کنید اگر جواب داد که قطعاً از کارت گرافیک تونه ! و نشون میده این سیستم و گرافیکش توانایی کشش این مانیتور رو نداره و یه مقدار ناقابلی باید برای خرید کارت گرافیک بالاتر هزینه کنید .

لبخند خدا بدرقه راهت ...
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
SevenHaft
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 08 مرداد 1389,ساعت 11:28:46 »

با سلام و تشکر از شما.
متاسفانه سیستم دیگه ای در دسترس ندارم تا بتونم امتحان کنم ولی وقتی رزولیشن تصویر رو پایین تر میارم حتی روی رزولیشن 768*1024 باز هم تصویر نویز و موج داره و همینطور تصویر مات میشه.
در ضمن امروز متوجه شدم که طرف راست مانیتورم از طرف چپ مانیتورم تصویر رو تاریک تر نشون میده و تصویر طرف چپ روشن تره حالا من باید چیکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.
با سپاس.
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 136
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1103

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 08 مرداد 1389,ساعت 17:46:09 »

چون الان ما هیچ گونه دسترسی جهت دیدن مانیتور مذکور نداریم دوست عزیز فکر کنم قبل از اینکه فروشنده مرجوعی نپذیره ببرید در محل فروشگاه برایتان تست کنند اگر مشکل از مانیتور بود که تعویض کنید در غیر اینصورت به فکر یه کارت گرافیک بهتر برا سیستمتون باشید.

یا علی (ع)
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :