صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سوال  (دفعات بازدید: 666 بار)
hamid.jackson
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات
« : 11 شهريور 1389,ساعت 01:42:32 »

با سلام
از تمام دوستانی که در بخش شبکه تخصص دارن خواهش میکنم به سوال این بنده حقیر جواب بدن ومرا از گمراهی خارج کنند
میخواستم بپرسم که پر در امد ترین بخش کامپیتر  ایا  شبکه است یا نه
اگر کسی موفق به یادگیری شبکه شود کدام قسمت از لحاظ بازار کار ودر امد بهتر  است
یادگیر ی سیسکو بهتر است یا ماکروسافت واقعا متشکرم از عزیزانی که جواب بنده را میدهد
یا علی
خارج شده است
آرین
مدیر بازنشسته

تشكرها : 96
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 380

هیهات من الذله ...

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 13 شهريور 1389,ساعت 19:06:38 »

با سلام
من تخصص آنچنانی ندارم ولی با توجه به فهمی که از شبکه دارم و تا حدودی در انجام کارهای مرتبط با شبکه هستم،در آمد خیلی خوبی داره..حتی از برنامه نویسی هم شاید بیشتر.زیرا به اندازه برنامه نوشتن کار نمیبره،راحت تر انجام میشه و دردسر کمتری داره.

اگر تمایل به یادگیری هستین سعی کنید قسمت های راه اندازی انواع شبکه و کار با روترها خوب یاد بگیرین.
MCSE علمی بهت میده که باهاش بتونی هزاران Service و Application , Server , PC رو داخل یک یا چند یا هزاران ساختمان، سایت یا فارست ایجاد و مدیریت کنی و Cisco دانشی برات میاره که با استفاده از تجهیزات سیسکویی اون یک یا چند یا هزار ساختمون رو تو دنیا با سیاستهای امنیتی و دسترسی های مورد نظرت بهم متصل کنی .( البته داخل همون ساختمونهایی هم که مایکروسافت توش حکومت میکنه سویچینگ و روتینگ بین اتاقها و ساختمونهاش نیازمند علم سیسکوییه).

مایکروسافت (MCSE) در واقع تو ارتباطات WAN عملا هیچ چیز برای گفتن جلوی سیسکو نداره.
MCSE در مقابل مدارک سیسکو مثل یه قطره تو یه حوض آبه. اما سیسکو کاری که مایکروسافت ندونه یه لکه ننگه!!!!!!!!!
تازه اون وقتی که MCSE رو میخونی و واقعا درکش می کنی، میفهمی که نیازت به فهم شبکه با مایکروسافت ارضا نمیشه و اونوقته که عظمت سیسکو رو میفهمی.
خارج شده است

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
iziran
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 28
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 90

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 14 شهريور 1389,ساعت 21:57:53 »

سلام
من در تصدیق بیانات مدیر ارشد باید بگم که.
نقش سیسکو تو شبکه مثل نقش IBM تو سخت افزره و بر روی تمام تپولوژی های شبکه اشراف داره و بدلیل ساخت و طراحی تمام تجهیزات شبکه نفوذ بسیار بالایی در انواع شبکه ها داره.
در حال حاضر هیچ سروری در دنیا وجود نداره که حداقل یکی از تجهزاتش سیسکو نباشه.
سیسکو همچنین استاندارد های خیلی بالایی داره که گاه از استاندارد های IEEE هم معتبر تره .
این غول تجهزات شبکه تولید کننده بیشترین فایر وال های سخت افزاری دنیاست.
و تمام ارتباطات ارتش امریکا و بخش اعضمی از تجهزات ارتباط محرمانه داخلی دولت امریکا از تجهیزات سیسکو استفاده می کنن.
پس بهتره که علم سیسکو رو یاد بگیری .
مدرک سیسکو معتبر ترین مدرک رسمی شبکه حرفه ای در دنیا محسوب میشه.
موفق باشی
خارج شده است

اطمینان به هرکس پیش از آزمودنش از کمی خِرد است. امام علی (ع)
p30p30
Aiapir Team
*

تشكرها : 17
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 153

كامپيوتر فقط تجربه است !

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 16 شهريور 1389,ساعت 14:01:24 »

به نظر من همه قسمتهای شبکه بدرد میخوره و در آمد زاست .
مهم اینه که چقدر کار شما خوبه و چقدر بین شرکتها و موسسات اعتبار دارید .

ممکنه دوره های  مختلف سیسکو را هم بگذرانید . ولی مهمتر این است که کیفیت کار شما چقدر است .

به هر حال انجام شبکه های کوچک و محلی خیلی نون و آب نداره ولی شبکه های بزرگ مبتنی بر کلاینت سرور ، میتونه درآمد خوبی برای شما داشته باشه .

ولی در کل سیسکو  در شبکه های بزرگ بسیار کاربرد دارد . کیفیت قطعات و تکنولوژی های بالای آن ( لایه 3 و . . . )  باعث میشه که خیلی از شرکت ها به سمت سیسکو سوق پیدا کنند .

البته فکر هزینه های دوره های سیسکو هم باشید .

موفق باشید
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :