برای این کار باید دامنه اطلاعاتی متوسطی درباره دات نت داشته باشید.
این سوال خیلی کلیه ولی اگر به این سوال ها پاسخ بدید می تونم کمکتون کنم: قبل از هر چیز بگم که برای جابجایی بین دو صفحه از response.redirect ایستفاده می کنند. مثلاً می خواهیم وقتی روی یک دکمه کلیک شد کاربر به صفحه info.aspx راهنمایی بشه. برای این کار تو ایونت کلیک اون دکمه این کد رو می نویسیم:
response.redirect("info.aspx");
ولی برای این کاری که شما می گید کار وسیع تره. ما یک دیتابیس نیاز داریم که اطلاعات هر فرد توش باشه + نام کاربری و کلمه عبور و بعد از اون برای توی فرممون با کلیک سابمیت اتفاقی باید بیفته اینه که اطلاعات کاربر بررسی بشه درسته یا نه. اگر درست بود یک کوکی و یا session (دلخواه برنامه نویس، بهتره از session استفاده بشه چون بعضی از کاربرا کوکی رو رو browserشون می بندند ولی session دیگه ربطی به کاربر نداره) رو با یک مقدار خاص (منحصر به فرد برای هر کاربر) مثلاً نام کاربری مقداردهی می کنیم و با دستور response.redirect کاربر رو به صفحه دوم منتقل می کنیم.
بعد در صفحه دوم و در page_load صفحه میایم اون session رو دوباره تو دیتابیس جستجو می کنیم و اگه توی دیتا بیس بود (که حتماً وجود داره) مقدار پسورد رو از دیتابیس استخراج و توی یک لیبل به کاربر نشون می دیم.
این ساده ترین روش برای اون سناریوییه که اول گفتم.
یه موقع هستش که نه! می خواید یوزر پس رندم به هر کاربر بدید و بعد کاربر بتونه پسش رو تغییر بده. این هم پیچیدگی های خودش رو برای کار با دیتابیس داره باید سوالتون دقیق تر باشه که بهتر بتونم راهنماییتون کنم.
اگه دقیق بگین چی می خوواید، یه نمونه هم می ذارم که ببینید اون کاری که می خواهید در عمل چه طور پیاده سازی می شه.