صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: پروژه  (دفعات بازدید: 745 بار)
Yas
کاربر جدید
*

تشكرها : 7
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

ديدن مشخصات
« : 19 شهريور 1389,ساعت 11:46:00 »

سلام مثل اينكه همه باسوادن فقط منم كه سوال ميكنم ببخشيد . ميخواستم بدونم من از پروژه اي كه نوشتم چطوري استفاده كنم منظورم اينه كه چطوري به صورت نرم افزار درش بيارم ممنون اگه كمكم كنيد . قشنگ  قشنگ  قشنگ
خارج شده است

يا رب نظر تو برنگردد    برگشتن روزگار سهل است
حسین جهانبخش
Aiapir Team
*

تشكرها : 44
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 107

دانشجوی فوق لیسانس علوم کامپیوتر

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 19 شهريور 1389,ساعت 14:29:15 »

سلام مثل اينكه همه باسوادن فقط منم كه سوال ميكنم ببخشيد . ميخواستم بدونم من از پروژه اي كه نوشتم چطوري استفاده كنم منظورم اينه كه چطوري به صورت نرم افزار درش بيارم ممنون اگه كمكم كنيد . قشنگ  قشنگ  قشنگ
سلام دوست عزیز؛ منظورتون رو میشه دقیق تر بیان کنید؟ می خواید فایل setup درست کنید و یا اینکه می خواهید فایل اجرایی برنامه تون رو داشته باشید؟ با vs می خواهید این کار رو بکنید؟
برای دستیابی به فایل اجرایی روی solution خودتون در  solution bar کلیک راست کنید و build رو بزنید، بعد می تونید فایل اجرایی برنامه تون رو در پوشه debug توی پوشه اصلی پروژتون پیدا کنید.
ساخت setup یک مقدار ریزه کاری داره که اگه نیاز به اون دارین بگید که من دقیق براتون توضیح بدم.
خارج شده است

Yas
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 19 شهريور 1389,ساعت 16:05:42 »

اگه لطف كنيد هم توضيحات بالا رو و هم نحوه درست كردن setup رو دقيق تر توضيح بديد ممنون ميشم .
خارج شده است

حسین جهانبخش
Aiapir Team
*

تشكرها : 44
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 107

دانشجوی فوق لیسانس علوم کامپیوتر

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 19 شهريور 1389,ساعت 21:58:53 »

خوب این چیزایی که دارم می گم توی Visual Studio 2008 هست.
برای دستیابی به فایل اجرایی برنامتون باید این کار رو بکنید.
1- وقتی تب Solution Explorer (من به اشتباه تو پست قبلیم گفته بودم Solution Bar) رو باز کنید و روی اسم پروژتون کلیک راست کنید.

2- گزینه Build رو بزنید.
3- الان فایل اجرایی یا همون فایل exe تون رو می تونید تو این آدرس (بسته به اینکه VS رو کجا نصب کرده باشید و فرض کنید اسم پروژتون AddressBook) باشه:
محل ذخیره پروژ]\AddressBook\bin\Debug

ولی فایل اجرایی برای استفاده در سیستم های دیگه (به عبارتی منتقل کردن برنامه) گاهی مناسب نیست، فرض کنید شما در برنامتون از .net Framework 3.5 استفاده کرده باشید. در صورتی که این برنامه تو سیستم مقصد نصب نباشه برنامه شما در اون سیستم کار نخواهد کرد. برای این که به این مشکل و مشکلات دیگه برخورد نکنید باید یک فایل Setup بسازید. ساخت Setup یک مقدار جزئیات داره که من در اسرع وقت که بتونم بشینم پاش حتماً واستون توضیح می دم به چه صورتی باید این کار رو بکنید.
خارج شده است

Yas
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 20 شهريور 1389,ساعت 11:17:45 »

سلام . دستتون درد نكنه بابت پاسختون . يعني من الان بايد برم VS2008 نصب كنم اگه ميشه لطف كنيد همين راه و توي VS 6.0 بهم بگيد ممنون ميشم .
خارج شده است

كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 20 شهريور 1389,ساعت 11:31:40 »

دوستان عزیز از طرح سوالات کم ارزش مانند آموزش یک برنامه در نگارشهای مختلف که معمولاً بیش از 90% ماجرا تکراری است خودداری کنند و کمی هم از همت خود استفاده کنند.

یا علی (ع)
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :