صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: تسلیت به تمام خداپرستان آزاده  (دفعات بازدید: 1038 بار)
hani
کاربر جدید
*

تشكرها : 10
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 25

ديدن مشخصات
« : 21 شهريور 1389,ساعت 20:08:31 »

آتش زدن قرآن آتش زدن بر دل تمام خداپرستان آزاده است که ندای الله را از لابه لای آیه های حق می شنوند.چه افسوس غافلان نمی دانند  حتی اگر کتاب را بسوزانند آیه های حق در ذهن و روح و قلب ما محفوظ است.اگرچه امروز چشمان ما تر شد اما وعده خداوند حق است وپیروزی نزدیک..............
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 22 شهريور 1389,ساعت 09:43:03 »

سکوت هر مسلمان * خیانت است به قرآن
اینجانب نیز مراتب تاسف خود را از عدم واکنش سردمداران کشورهای ع ر ب ی منطقه در برخورد خود با این فاجعه ابراز داشته و این واقعه را به محضر امام عصر (عج) تسلیت می گویم.

اللهم عجل لولیک الفرج !
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
علی برغمدی
Aiapir Team
*

تشكرها : 17
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 83

بی سرزمین تر از باد

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 22 شهريور 1389,ساعت 09:47:02 »

من هم به نوبه خودم این کاره زشت و حرمت شکنی به قرآن کریم رو به همه مسلمانان تسلیت می گم.
خارج شده است

iziran
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 28
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 88

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 22 شهريور 1389,ساعت 09:58:12 »

من هم  دلایلی که باعث شد این عمل زشت صورت بگیرد رو محکوم می کنم.
اسلامی که بن لادن ها ، صدام حسین ها و میم  ها رو به دنیا معرفی می کنه و چپ و راست این کشور  و آن کشور را دشمن می خواند
باید همچین اتفاقاتی را هم در نظر داشته باشد .
به امید دنیای بهتر و بدون دشمن تراشی
خارج شده است

اطمینان به هرکس پیش از آزمودنش از کمی خِرد است. امام علی (ع)
p30p30
Aiapir Team
*

تشكرها : 17
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 149

كامپيوتر فقط تجربه است !

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : 23 شهريور 1389,ساعت 19:08:41 »

من هم  دلایلی که باعث شد این عمل زشت صورت بگیرد رو محکوم می کنم.
اسلامی که بن لادن ها ، صدام حسین ها و میم  ها رو به دنیا معرفی می کنه و چپ و راست این کشور  و آن کشور را دشمن می خواند
باید همچین اتفاقاتی را هم در نظر داشته باشد .
به امید دنیای بهتر و بدون دشمن تراشی

بنده هم بسیار این عمل شنیع را محکوم میکنم . هر چند انسانهای حافظ این قرآن را در سالهای گذشته به راحتی سر می بریدند و منفجر میکردند !!!

در رابطه با مطلبی که شما فرمودید باید بدنبال علت این مسئله گشت . چرا در ممالک اسلامی اینقدر دیکتاتور وجود دارد ؟ صدام حسین ، حسنی مبارک ، شاههای عربستان و اردن و . . .  . علت چیست ؟
آیا ایراد از اسلام است ؟
آیا هنوز هم باید چشم خود را به تاثیر گذاری انگلیس در مسئله فلسطین ، ایجاد وهابیت و . . .  بست ؟
مطمئنم که همه این مسئله را درک کرده اند که جنگهای صلیبی ( به گفته خود بوش ) شروع شده است .
سالهاست که شروع شده است .
وضعیت کشورهای اسلامی را ببینید !! و آنوقت وضعیت کشورهای اروپایی و امریکایی ! . قطعا نظام سلطه و استکبار جهانی ( شعار نیست واقعا استکباره )  در این رابطه بسیار فعال عمل میکنند و اتاقهای فکرشون بیکار نمینشینند .
خارج شده است

A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 43

دانشجوی نرم افزار

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 24 شهريور 1389,ساعت 06:57:29 »

وای بر ما اگر ساکت بمانیم.
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 43

دانشجوی نرم افزار

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 29 شهريور 1389,ساعت 17:52:06 »

قرآن ! من شرمنده توام – (دکتر شریعتی)

قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند " چه کس مرده است؟ "
 چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل کرده است .
قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام .
یکی ذوق می کند که ترا بر روی برنج نوشته،‌ یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،‌یکی ذوق می کند که ترابا طلا نوشته ، ‌یکی به خود می بالد که ترا در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و …  آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟
قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که تو را می خوانند و ترا می شنوند ،‌ آن چنان به پایت می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند .. اگر چند آیه از تو را به یک نفس بخوانند مستمعین فریاد می زنند ” احسنت …! ” گویی مسابقه نفس است …
قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه ،
‌خواندن تو آز آخر به اول ،‌یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند ، ‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .
خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو .
آنان که وقتی ترا می خوانند چنان حظ می کنند ،‌ گویی که قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما با قرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیدیم.
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :