صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: تاریخچه web browser ؟  (دفعات بازدید: 686 بار)
peace
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

ديدن مشخصات
« : 18 مهر 1389,ساعت 14:51:52 »

يه سؤال دارم درباره مرورگر وب (web browser ) .
كدوم بهتر mozilla , fire fox , internet explorer ؟
هم ميشه مزايا ومعايب اين سه مرورگر وب توضیح بدید ؟!
[/b]
خارج شده است
آرین
مدیر بازنشسته

تشكرها : 96
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 372

هیهات من الذله ...

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 18 مهر 1389,ساعت 17:57:10 »

با سلام

هر سه وب بروزر (FireFox, Opera, Internet Explorer)!!
شما باید هر سه وب بروزر را در کامپیوتر خود داشته باشید و صد البته این نکات را در هنگام استفاده در نظر داشته باشید:

* اگر از سایت هایی استفاده می کنید که پراکسی نیاز ندارند. (یعنی ازصفحه «مشترک گرامی دسترسی به این سایت مقدور نمی باشد » خبری نبود، فایر فاکس عالی است.
    * اگر قصد دارید صفحات وب خود را ذخیره کرده بعداً سر فرصت آن را باز نموده و بخوانید، اپرا انتخاب برتر است.
    * اگر برای شما باز کردن چندین صفحه وب ذخیره شده بطور همزمان مهم است اپرا را مد نظر داشته باشید.
    * اگر وب لاگ دارید و فارسی می نویسید فایرفاکس گزینه بهتری است.
    * اگر قصد دارید فایل های بزرگ را بصورت torrent دانلود نمایید و برنامه دانلودر (Downloader) ندارید، اپرا عالی است.
    * اگر ده ها صفحه وب باز کردید و حالا قصد ذخیره آنرا دارید به علّت سرعت بالا ذخیره نمودن صفحات وب ، از اپرا استفاده کنید.
    * اگر از سایت هایی استفاده می کنید که مدام باید پاسورد و یوزرنم (Password, Username) وارد کنید، Firefox بهتر است.
    * در خاتمه در مورد IE (اینترنت اکسپلورر) هم وجودش در هر رایانه ای ضروری است و خصوصاً نسخه 8 آن.
    * در نهایت اگر ماهی یکبار فقط برای چک کردن ای میل و یا اینکه بندرت اهل اینترنت هستید،‌ اینترنت اکسپلورر برایتان کافی و وافی است تازه نسخه ۶ آنرا نیز توصیه می کنیم!!!
    * همیشه از آخرین نسخه وب بروز ها استفاده کنید.
.
خارج شده است

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 18 مهر 1389,ساعت 18:14:48 »

سلام
اگر  نظر سنجی انتخاب مرورگر برتر از نظر کاربران را  مطالعه فرمایید نظرات مختف کاربران را در استفاده از مرورگرهای مختلف مشاهده می کنید که در آن از موارد ضعف و برتری هر مرورگر نیز سخن به میان آورده شده است.

پیروز باشید.
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
peace
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 20 مهر 1389,ساعت 13:02:12 »