صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: اعلام تاریخ رسمی مایکروسافت برای ویندوز 8  (دفعات بازدید: 5344 بار)
iziran
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 28
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 88

ديدن مشخصات WWW
« : 11 آبان 1389,ساعت 11:21:30 »

به نقل از PCworld
درحالی که هنوز یکمین سالگرد ویندوز 7 جشن گرفته نشده است مایکروسافت اعلام کرد که تا نیمه دوم 2012 ویندوز 8 را ارایه خواهد داد.
هرچند که ویندوز 7 تا به امروز سریع ترین سیستم عامل مایکروسافت به شمار می آید و لی به نظر می رسد که در مقابل ویندوز 8 هیچ شانسی نداشته باشد.
موتور گرافیکی این سیستم عامل بسیار قوی تر خواهد بو و همچینین قابلیت پردازش 128 بیتی نیز به آن افزوده شده که برای اولین بار است که سیستم عامل 128 بیتی توسط مایکرو سافت ارایه می شود این در حالی است که ویندوز 7 فقط 32 و 64 بیتی است.
البته هنوز قضاوت در مورد این سیستم عامل زود به نظر می رسد ولی ممکن است دوباره حادثه ویستا و سون تکرار شود.
پیروز باشید
خارج شده است

اطمینان به هرکس پیش از آزمودنش از کمی خِرد است. امام علی (ع)
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 11 آبان 1389,ساعت 12:57:33 »

سلام و درود خدمت شما دوست گرامی .
آیا اخبار بیشتری از این سیستم در دست دارید ؟ در صورت امکان تحلیل بیشتری روی این سیتسم عامل داشته باشید . به عناون مثال: آیا مایکروسافت تمام اشتباهاتی که در مورد ارائه ویستا مرتکب شده بود در این نگارش اصلاح کرده یا قصد دارد فعلاً نسخه آزمایشی سیستم را ارائه کند ؟

پیروز باشید .
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
nameely
کاربر جدید
*

تشكرها : 1
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 06 خرداد 1390,ساعت 01:11:19 »

با سلام به شما دوست عزیز :

شما سایت ماکروسافت رو یک سر بزنید و بخوانید برای این خبر های مهم خیلی بهتره تا از اخباره حاشیه ها بشنوید

این اخبار مهم قبل از هر جا روی خود سایت ماکروسافت هستش اگه این خبر رو پیدا کردید به من هم بگین تا بخوانم

با تشکر
خارج شده است
p30p30
Aiapir Team
*

تشكرها : 17
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 149

كامپيوتر فقط تجربه است !

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 10 خرداد 1390,ساعت 19:33:14 »

مطلبی که مهمه اینه که آیا سخت افزاری متناسب با این سیستم عامل وجود دارد ؟
شما مادربورد و سی پی یو میشناسید که پهنای باند 64 بیشتر داشته باشد ؟
خارج شده است

nameely
کاربر جدید
*

تشكرها : 1
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 20 خرداد 1390,ساعت 20:47:47 »

مطمئن باشید ساخته میشه چون cpu 128 در راه هستش
خارج شده است
iziran
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 03 مهر 1390,ساعت 18:03:16 »

سلام
در حال حاضر نسخه قبل از فینال این ویندوز برای کاربران سایت موجود است و در صورت درخواست ارسال خواد شد.
این ویندوز سخت افزارهای 32 بیتی رو پشتیبانی نمیکنه با هارد های اس اس دی سازگار شده و به پروسسور و مموری هم حساس هستش.
برای پروسسور های کر آی سون پیشنهاد میشه و مموری های دی دی آر 3 و از قابلیت تریپل چنل به خوبی پشتیبانی می کنه مهدودیتی در شناسایی مقدار مموری نداره (مناسب برای ورک استیشن های اینتل با 256 گیگابایت مموری) و بینهایت قابلیت شبکه داره و هسته مرکب داره که برنامه نویسی چند هسته ای شده تا در صورت بروز مشکل فقط قسمت مشکل دار متوقف بشه (توسعه یافته از ویندوز سون) و محیط گرافیکی تر با ویژوال افکت های بیشتر که نیاز به کارت گرافیک قوی با ساپورت دایرکت ایکس 10 باشه رو دارد.
خلاصه اینکه روی هر سیستمی نصب نمیشه و توی اولین مرحله نصب آب پاکی رو میریزه روی دستون.
مثلا  روی یک سیستم با مشخصات زیر نصب نشد.
کد:
main:gigabyte 945 pls3
cpu:5200 intel
mmemory :kingstone 2gb ddr2
vga:geforce 8400 512 mb
hdd:1tra maxtor
power:380gu green
dvdrw: LG
پیروز باشید
خارج شده است

مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

تشكرها : 26
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 98

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 07 مهر 1390,ساعت 23:38:50 »

با سلام
دوست عزیز می تونم بپرسم ایا کدون نسخه از ویندوز 8 رو شما نصب کردین و روی سیستمی که مشخصات بالا رو داشت نصب نشد؟؟؟ میتونم بپرسم خطایی که به شما داد چی بود؟؟ چون من همین الان ویندوز 8 رو روی لپتاپم نصب کرده دارم و لذت کافی رو از اون میبرم.
موفق باشید.
خارج شده است

Life runs on code.... keep writing or die...

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
iziran
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #7 : 10 مهر 1390,ساعت 17:21:42 »

سلام آقای مدیر آزمایشی
اولا من در بالا ننوشتم که رو لپتاپ شما هم نصب نمبشه دوما شما که نصب کردین خوب چندتا اسکرین شات برای کاربران انجمن بگذارید تا همه با محیط این ویندوز 8 آشنا بشن.
درضمن در این انجمن کسی سعی نمی کند به دیگران ثابت کند که از همه بیشتر بلد است . خب ولی اگه شما سعی کنی من با کمال میل شما را تشویق میکنم.
پیروز باشید
خارج شده است

مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

آفلاین آفلاین

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 10 مهر 1390,ساعت 19:07:29 »

دوست عزیز من همچنین هدفی نداشتم و شما این برداشت رو کردین و خبر شما هم نادرست و اشتباه بود و من می خواستم مطمئن بشم.
برای عکس ها هم به روی چشم. برای شما اماده می کنم و در انجمن قرار میدم. بنده مدتی به دلیل مشغله های اول ترم نتونستم در فروم فعالیت کنم. اما به روی چشم.
خارج شده است

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

آفلاین آفلاین

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : 11 مهر 1390,ساعت 09:14:23 »

با سلام
دوست عزیز شما بعنوان یه کاربر نمی تونید در بخش مدیران دخالت کنید.
اما درباره بحث اصلی که داره به انحراف کشیده میشه. دوست عزیز من هنوز منتظر خطایی که به شما در هنگام نصب داده شده هستم.
اسکرین شات ها هم اماده هستند و درحال اماده سازی متن خودم هستم که انشا.. شما رو با این ویندوز اشنا می کنم.
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :