صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: معایب adsl  (دفعات بازدید: 494 بار)
tandis360
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« : 19 آبان 1389,ساعت 10:36:48 »

سلام
می خواستم از معایب adsl برام توضیح بدین. یه شرکت ارائه دهنده اینترنت بیسیم این جور میگفت که مودم ADSL بعد از استفاده در حدود یک سال یا کمتر بر روی کابل مسی نویز میندازه و این نویز اینقدر قوی هست که کابل رو خراب و بلااستفاده میکنه. شک یعنی نه میشه ازش تلفن زد نه به اینترنت کانکت شد :'(. به عبارتی باید از مخابرات یه خط تلفن جدید گرفت! حالا می خواستم ببینم این حرف چقدر درست هستش و اگه درسته چرا هیچ جا اطلاع رسانی نمیشه!؟ عصبانی
با تشکر
خارج شده است
visualmahdi2006
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 07 آذر 1389,ساعت 14:32:50 »

سلام

بنده هم به عنوان کسی که با هر دو نوع شبکه (اینترنت) کار کردم، باید عرض کنم که به نظر میاد شرکت مذکور در حال بازاریابی بوده باشه!

چرا که از لحاظ فنی، مواردی که می تونن برای ارتباط بی سیم برای شما ایجاد مشکل کنند، در شهر ها بسیار بیشتر است تا آن چیز هایی که موانع و عیب های ADSL باشند.
بنده خودم هم کاربر ADSL یکی از شرکت های ارائه دهنده هستم، و بسیار راضی هستم. (یکپارچگی ارتباط در مدل ADSL بسیار بیشتر از Wire less است.)  و هیچ گونه نویزی روی خط تلفنی که دارم ازش استفاده می کنم ایجاد نمی کنه!
(شرکت ارائه دهنده ی خدمات اینترنت، اگر تجهیزاتش مشکلی نداشته باشند، هیچوقت مشکلی برای خط تلفن شما ایجاد نخواهد شد. ضمن اینکه -عامیانه میگم- دنگ و فنگ اتصال بی سیم - علی الخصوص قطعی هاش- خیلی بیشتر است.)

یا علی ...
خارج شده است
sajede
کاربر جدید
*

تشكرها : 1
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 18

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 29 ارديبهشت 1391,ساعت 11:27:39 »

سلام
من الان دو ساله که از ای دی اس ال استفاده می کنم و کاملا هم ازش راضی هستم وچنین مشکلی تا بحال برام پیش نیومده  شکلک
خارج شده است

هر چیز که شمردنی است ، پایان می پذیرد و هرچه را که انتظار می کشیدی ، خواهد رسید.
امام علی (ع)
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :