صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: ارتباط یک سایت با یک نرم افزار  (دفعات بازدید: 389 بار)
purhosein
کاربر جدید
*

تشكرها : 1
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 7

ديدن مشخصات
« : 29 آبان 1389,ساعت 11:25:50 »

من می خواهم یک سایتی و یک نرم افزاری رو طراحی کنم که به این صورت که:
ابتدا نرم افزار بر روی سیستم توسط کاربر نصب شود که فقط شامل یه سری تنظیماتی است که کاربر آنها را فعال یا غیر فعال می کند .
در مرحله بعد کاربر وارد سایت طراحی شده شود و در آن ثبت نام کند و خود سایت این امکان را داشته باشدکه بعد از ثبت کاربر در سایت بتواند تشخیص دهد حتما نرم افزار به صورت کامل بر روی سیستمش نصب شده است  و بعد یه سراطلاعات سیستم مانند شماره ip ، شماره mac address ، نرم افزار های در حال اجرا ، شماره تلفن  اتصال به اینترنت و ... را به دست آورده و به ایمیل کاربر ارسال کند .

لطفا راهنمایی کنید که به چه روشی و با کدام سرفصل های php می توانم این کار را انجام دهم.
با تشکر شکلک
خارج شده است
آرین
مدیر بازنشسته

تشكرها : 96
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 372

هیهات من الذله ...

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 04 آذر 1389,ساعت 12:39:58 »

با سلام
شما باید نرم افزار رو جوری طراحی کنین که بعد از اتمام نصب یک شماره یا کد رهگیری بده و سایت رو جوری برنامه نویسی کنین که بعد از ورود کردن کد رهگیری که هنگام نصب دریافت کرده اید، نصب صحیح نرم افزار رو تایید کنه.و بعد از اون میتوننین از تابع های شناسایی و کنترل از راه دور تحت php   (مانند ip , mac , ...)  رو  شناسایی و بعتوان یک بانک اطلاعاتی به کاربر ارسال یشه.
خارج شده است

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :