صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سیستم با دی وی دی رایتر مشکل پیدا کرده  (دفعات بازدید: 641 بار)
asemane shab
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« : 17 آذر 1389,ساعت 01:47:25 »

سلام دی وی دی رایتر من ایسوز و 24xاست  و چند ماه است که خریده ام  و لی قطعات کیسم قدیمی اند مشکل اینه که ویندوز من با دی وی دی رایتر بالا نمی آید و به محیطی که درآن گزینه ی windows normaly دارد میرود و همینطور مدام ریست میشود ولی هنگامی که کابل آن را قطع میکنم یا در محیط setupگزینه ی load default رو میزنم که در این صورت برای بالا آمدن گزینه ی رایتر none شده است بالا میآید و لی هنگامی که load optimize رومیزنم چون رایتر را شناسایی میکند بالا نمیآید پس حالا چه کارکنم مشکل از چیست لطفا راهنمایی کنید ویندوز هم عوض کرده ام  فایده ای ندارد
خارج شده است
p30p30
Aiapir Team
*

تشكرها : 17
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 149

كامپيوتر فقط تجربه است !

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 19 آذر 1389,ساعت 20:08:46 »

سلام
دی وی دی شما SATA است یا IDE ؟
در چه مرحله ای بالا نمی آید ؟ صفحه آبی می آید ؟  مطمئنید که منوی windows normaly می آید ؟
پاور شما چند وات است ؟

خارج شده است

iziran
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 28
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 88

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 22 آذر 1389,ساعت 05:05:32 »

اگر دی وی دی رایتر شما IDE باشد
احتمال اینکه باید جامپر آنرا ست کنید بسیار است  ویا به کابل دیتایی که به دی وی دی رایترتان وصل می شود یک اپتیکال درایو دیگر متصل است آنرا جدا کنید و دو باره امتحان کنید.
اگر دیودی دی رایتر شما SATA  است
پاور کامپیوتر شما نمی تواند برق مصرفی اضافی را تانین کند معمولا در تا مین برق 12 ولت کم می آورد و ریست می شود در این صورت شم باید اتصالات اضافی مانند فن های اضافه را جدا کنید اگر افاقه نکرد پاور خود را با یک پاور مناسب جایگرین کنید
خارج شده است

اطمینان به هرکس پیش از آزمودنش از کمی خِرد است. امام علی (ع)
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :