صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: برنامه هی که 2عدد nرقمی را در هم ضرب کند  (دفعات بازدید: 557 بار)
katayon
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات
« : 17 دي 1389,ساعت 22:55:27 »

سلام
من دانشجوی ترم اول کامپیوترم. به رشتمم علاقه دارم اما اکثر مواقع نمی تونم برنامه بنویسم.نه این که نتونما نه منظورم اینه که برنامه های ساده رو فقط میتونم بنویسم. مردد
مثلا استادمون تو امتحان این سوالو داده بود:"برنامه ای بنویسید که 2 عدد n رقمی را در هم ضرب کند." آخه من چطور این برنامه رو بنویسم؟؟؟؟؟؟!!!!! سکوت
حالا خداییش این برنامرو چطوری مینویسن؟ میشه کمکم کنید.هرکی بلده بهم میل کنه مرررررسسسسی ی ی ی ی چشمک چشمک چشمک
ایمیل :k.ebadi81070@gmail.com
خارج شده است
sepehr70
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 6
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 54

من یه ایرانیم که صفا و سادگی رسممه

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 21 دي 1389,ساعت 20:15:07 »

برای ضرب دو عدد شما باید  عدد اول رو بگیرید و بریزید تو مثلا a بعد عدد دوم را بگیرید و بریزید توی b و یک پارامتر دیگه تعریف می کنید مثلا c که ضرب a و b رو بریزه توی اون (c=a* b)
به همین سادگی و به همین خوشمزگی D:
خارج شده است
msdn
کاربر جدید
*

تشكرها : 4
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 41

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 24 اسفند 1389,ساعت 16:22:47 »

سلام به شما.
این سوالی که شما پرسیدید اصلا جای تعجب نداره اگه بلدش نباشید.چون این یه سوال معروف هستش به نام big numberاین سوال اینطوری حل میشه(البته من خودم کدش رو نوشتم اما فعلا راه حل رو عرض میکنم که روش فکر کنید)

برای حل این سوال :
به دلیل اینکه بزرگترین نوع داده ی ++cرو میتونیم بگیمlong doubleهستش و بااین نوع داده هم نمی تونیم اعداد مثلا 100 رقمی رو باهم جمعوتفریق کنیم یا ضرب و تقسیم ، برای این کار فقط یاه راه حل داریم .واونم استفاده از آرایه ها و رشته ها هست.
شما یه رشته مثالا به طول500تعریف میکنید و کاراکترها(0تا9)را از ورودی گرفته و در آن ذخیره می کنید.سپس اعضای این رشته را منهای 32 کرده تا به intتبدیل شوند. حالا رشته دوم را هم به همین روش گرفته و تبدیل می کنید  و سپس عمل ضرب را روی اشن دو آرایه انجام داده و در یک آرایه ی لزرگتر ذخیره می کنید.
..
.
.
.
اما چیزی که این بین اهمیت دارد همان پیدا کردن الگوریتم ضرب دو تا آرایه در هم است که به نظر برای دانشجوی کتامپیوتر که به رشتش هم علاقه داره این یه کار ساده هستش.شما روش فکر کنید اگر به نتیجه نرسیدید روی کمک ما حساب کنید.

یا علی.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :