صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نوشتن کد بازی  (دفعات بازدید: 1388 بار)
msdn
کاربر جدید
*

تشكرها : 4
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 41

ديدن مشخصات
« : 24 اسفند 1389,ساعت 16:01:26 »

عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمامی مهندسین گرامی.سوالی که دارم این است که وقتی بخواهیم نوشتن کد یک بازی "مثلا توپخانه" را در ++cشروع کنیم،از کجا باید کلاسهای مورد نیاز را تشخیص بدهیم؟در کل دید ما به این گونه مسایل(نوشتن برنامه یک بازی) باید چگونه باشد؟

با تشکر .
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 25 اسفند 1389,ساعت 19:04:01 »

سلام  خدمت شما دوست عزیز

برای برنامه نویسی بازی شما باید مسلط به توابع و کتابخانه های گرافیکی زبان باشید.
به عنوان مثال فایل های کتابخانه ای سرآیند را بشناسید و بتوانید از تمام توابع گرافیکی که در بازی (یا هر برنامه گرافیکی) مورد نیاز است به راحتی استفاده کنید . در زیر چند سطر از برنامه تانک و فایل های سرایند را برای برسی بیشتر برایتان درج میکنم شما اقدام به نوشتن بازی کنید اگر نیاز بود بفرمایید تا تمامی کد برنامه بازی تانک (توپخانه) را درج کنم ، امید است که در این راه پیروز باشید.
کد:
#include <windows.h>
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <math.h>             
#include <sys/timeb.h>
#include <dos.h>
// directx
#include <initguid.h>
#define D3D_OVERLOADS
#include <ddraw.h>
#include <d3d.h>

یا علی (ع)
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
msdn
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 25 اسفند 1389,ساعت 21:45:58 »

عرض سلام مجدد خدمت "مدیریت" محترم سایت.بسیار بسیار متشکر از راهنمایی مفید شما.بنده نهایت سعی ام را می کنم تا از راهنمایی های جنابعالی به نحو احسن استفاده کنم و پروژه خوبی بنویسم.
فقط چند تا سوال مبتدیانه دارم .....

اول اینکه بنده باvisual ++c کار میکنم.فایلهای سرآیندی که فرمودید در این کامپایلر هم کار می کنند؟ به بیان دیگر بنده می بایست از توایع موجود در آنها استفاده کنم،آیا این توابع  داخل این کامپایلر معتبر هستند؟

چگونه لیست توابع موجود در آنها را پیدا کنم؟

برای انجام کارهای گرافیکی در ویژوآل نیاز به winbgim هست که البته دارم فقط نمی دانم چگونه توابعش را پیدا کنم.

قبلا از راهنمایی های شما نهااااااااایت تشکر را دارم.
یا حق.

مثلا این کامپایلر هدر فایل آخر را نمی شناسد.(نمی دانم چقدر با این محیط کار کردید اما در این محیط بسیاری از توابع عادی و استاندارد ++c یا کار نمی کنند ویا به شکل دیگری هستند.... مشکل اصلی بنده هم دقیقا همین است.)

*_ ارسال های پیاپی یکی شدند.
« آخرين ويرايش: 25 اسفند 1389,ساعت 22:25:33 توسط كیانی » خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

آنلاین آنلاین

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 26 اسفند 1389,ساعت 10:53:04 »

سلام
یک فایل آموزشی برایتان پیوست کرده ام که مطالعه آن میتواند یک دید کلی درمورد شباهت و تفاوت های C و ++C و ++VC به شما بدهد.
کد:
http://www.4shared.com/document/P6L4GQjG/File_In_C_c_VCwwwAiapircom.html

این کدی که برایتان گذاشتم (کد کامل بازی تانک) روی Borland C++ 5.02  کامپایل و اجرا کردم در حال حاضر روی سیستم VC++ ندارم که تست کنم ولی تفاوت کامپایلر تاثیر چندانی در syntax برنامه ندارد .
برای اطلاع کامل از توابع و استفاده از نحوه استفاده از آنها به MSDN مراجعه نمایید.

یا علی (ع)
خارج شده است

msdn
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 26 اسفند 1389,ساعت 22:46:19 »

عرض سلام.

بازهم متشکرم از همکاری و توجه شما. اینطور که بنده متوجه شدم پس هدر فایل آخر توی Borland خطا نیست.فعلا روی منطق و الگوریتم فکر میکنم.چون همونطور که جنابعالی هم میدونید قدم اول و مهم تشخیص کلاسها و داده ها و توابع عضو اون کلاسها هستند.

با عرض شرمندگی دو تا سوال دارم:
کدی که فرمودید گذاشتید همین کد قبل هست؟
شما این برنامه را تحت ویندوز نوشتید یا تحت داس؟

بسیار متشکر.

*_ پستهای متوالی یکی ترکیب شدند.
« آخرين ويرايش: 27 اسفند 1389,ساعت 10:16:18 توسط كیانی » خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

آنلاین آنلاین

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 27 اسفند 1389,ساعت 13:22:22 »

سلام
این سورس کامل رو براتون گذاشتم ، البته همانطور که عرض شد روی Borland C++ 5.02  نسخه ویندوز تست شده است.
4shared.com/file/0Px0oHNl/tank_wwwAiapircom.html
که شما هم از الگوریتم و هم از سورس آن می توانید در نوشتن برنامه های آتی خود کمک بگیرید.

التماس دعا
یا علی (ع)
خارج شده است

msdn
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 28 اسفند 1389,ساعت 00:03:31 »

عرض سلام.بسیار متشکرم از راهنمایی های شما.

چون این سوال هم راجع به نوشتن یک بازی هست توی این پست مطرحش میکنم :
اگه بخوام یه دسته ماهی رو توی صفحه ی کنسول (ماهی هارو نقطه فرض می کنیم) حرکت کنند در حالی که ارتفاع حرکت هر ماهی ثابت و در عین حال متمایز از ماهی های دیگه باشه و سرعت و جهت حرکت و اندازه هر ماهی هم کاملا تصادفی باشه و تعداد ماهی ها از کاربر دریافت بشه؛ایده ی شما چی هستش؟ خودم یه سری ایده دارم که اصلا بهینه نیستند. لطف می کنید اگه تو الگوریتم راهنماییم کنید.

یا حق.
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

آنلاین آنلاین

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #7 : 28 اسفند 1389,ساعت 10:00:04 »

سلام
به نظر من بهتره فعلاً در یک جهت (مثلاً پایین به بالا ) حرکت کنند تا سورس کاملتر بشه ولی برای اینکه کاربر تعداد رو وارد کنه از یک دستور ساده مثل for از 1 تا n  استفاده کنید و برای درج ماهی ها از یک تصویر که موقعیت هر ماهی تصادفی و بر اساس تقسیم بندی صفحه درج شوند استفاده شود.
مثال ساده تر مثال ماشین و رانندگی است ! (ماشین با یک ارتفاع ثابت در صفحه ثابت است و خیابان حرکت میکند ، در نتیجه کاربر ماشین را متحرک خواهد دید.)

یا علی (ع)
خارج شده است

msdn
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 28 اسفند 1389,ساعت 13:33:37 »

عرض سلام. من برنامه هام رو کنسولی باید ران کنم،حالا اینطوری در نظر بگیرید و لطفا مجددا روی سوالم فکر کنید.شاید بهتر بود از اول اینو خدمتتون عرض می کردم. (شرمنده)
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :