صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: بانک اطلاعات دانشجو  (دفعات بازدید: 583 بار)
sevda
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« : 10 فروردين 1390,ساعت 16:02:01 »

سلام دوستان اگه ممکنه برای نوشتن این برنامه راهنماییم کنید:
برنامه ای که کلاس student را شبیه سازی می کند که نمرات دروس مختلف همراه با مشخصات فردی را درون کلاس نگه داری می کند
برنامه به گونه ای باشد که 20 شی از آن کلاس student ایجاد و سپس مقدار ذکر شده را پر نماید
ممنون میشم اگه کمکم کنید
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 10 فروردين 1390,ساعت 18:58:16 »

سلام
شما در چه قسمتی از برنامه مشکل دارید ؟
در ضمن این تاپیک را به دقت مطالعه کنید زیرا بیشتر توابع مورد نیاز و اسکلت اصلی برنامه در این تاپیک آمده است که به دلخواه خود می توانید آنرا ویرایش کنید.

*_ درخواست برنامه دانشجو با قابلیت های مختلف

یا علی (ع)
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
sevda
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 10 فروردين 1390,ساعت 21:02:04 »

من نمی دونم نمرات رو کدوم قسمت برنامه قرار بدم .
اگه بخوام مشخصات رو در داخل برنامه قرار بدم چجوری باید این کار رو انجام بدم؟؟؟؟
منظور از 20 شی چیه؟؟؟؟
{برنامه نویسی رو تازه شروع کردم}
خارج شده است
msdn
کاربر جدید
*

تشكرها : 4
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 41

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 11 فروردين 1390,ساعت 00:23:46 »

سلام دوست عزیز.

اولا برای اینکه برنامه نویسی رو تازه شروع کردید بهتون تبریک میگم و ورودتون رو به دنیای برنامه نویسی تبریک عرض میکنم...امیدوارم موفق باشید و رمز موفقیت در این زمینه رو هم کشف کرده باشید....

اما در خصوص جواب سوالاتون :
البته قبل از پاسخ گویی عرض کنم که بنده در حضور اساتید جسارت نمی کنم و این پاسخها هم مسلما خالی از ایراد نیستند لذا خوشحال میشوم که اگر ایرادی وجود داشت اصلاح فرمایید.

منظور از بیست شی اینه که : در برنامه نویسی شی گرا ما با مفهومی به نام کلاس سروکار داریم که به معنی (نوع) میباشد،وقتی که شما یک کلاس تعریف میکنید در حقیقت یک نوع داده ای جدید مثل int تعریف میکنید،شاید این قیاس خیلی صحیح نباشد اما به منظور درک مفهوم شی بیان آن خالی از لطف نیست که: تعریف شی ای از نوع یک کلاس به این معنی است که مثلا شما یک متغیر از نوع int تعریف میکنید. همانطور که دستورint [10 ] به معنی تعریف ارایه ای 10 تایی از int هاست 20 شی هم یعنی تعریف یک آرایه ی 20 تایی از نوع کلاس!!

(امیدوارم متوجه شده باشد...)

اما برای مشخصات و نمرات....
برای این کار دو روش به ذهن من میرسه ...
اولین روش اینه که این مشخصات رو دونه دونه از کاربر دریافت کنید و در داخل شی تون ذخیره کنید(این روش آسان هست اما واقعا بهینه نیست)
روش بعدی استفاده از فایلها هست که اگر در مورد اونها اطلاتی دارید بفرمایید تا بنده روش رو عرض کنم در غیر این صورت کمی راجع به آنها مطالعه کنید تا توضیحات بنده را بهتر متوجه بشید.

یا علی مدد.... 
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :