صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: حرکت دسته جمعی ماهیها  (دفعات بازدید: 1446 بار)
msdn
کاربر جدید
*

تشكرها : 4
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 41

ديدن مشخصات
« : 11 فروردين 1390,ساعت 12:46:57 »

عرض سلام خدمت تمام دوستان برنامه نویس.

من باید تو صفحه ی کنسول چندتا دایره رو که هرکدوم نماد یه ماهی هستند با شعاعها ی مختلف و متمایز از هم به طور هم زمان جابه جا کنم.به طوری که شعاع هر دایره ومختصات وسرعت اون به صورت تصادفی انتخاب بشه.حالا در این زمینه یه سوال اساسی برای من ایجاد شده :

اصلا چطور میشه همزمان این همه دایره رو به طور همزمان اونم با این همه تفاوت که باهم دارند حرکت داد؟

(فقط توجه کنید که سرعت و شعاع و مختصات هر دایره(ماهی) متمایز از بقیه است و هر دایره y ثابت دارد و xآن متغیر است و نکته دیگه اینه که مثلا از بین 20 ماهی یه عده باید از راست به چپ حرکت کنند و یه عده از چپ به راست)

فقط یه چیزی رو قبلش عرض کنم که این سوال که پرسیدم مربوط به پروژه ای هست که باید انجام بدیم،م ن از کسی نمی خوام که پروژه رو برام بنویسه فقط یه راهنمایی میخوام و اینکه اگه شما جای من بودید این پروزه رو چطوری می نوشتید؟

این هم لینک دانلود پروژه با شرح اون از زبان استادمون:

کد:
http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://saraaras.persiangig.com/document/fish.rar

با تشکر.

_لینک کد شد.
« آخرين ويرايش: 11 فروردين 1390,ساعت 16:37:41 توسط كیانی » خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 11 فروردين 1390,ساعت 17:30:15 »

سلام

خوشحالیم که هستند دانشجویان محترمی که ترجیح میدهند پروژهای درسی شان علی رغم زحمت زیاد ولی توسط خودشان انجام شود.
در این لینک زیر برنامه ماهی با نحوه رفع اشکال آن آمده است که به فراخور سبک بازی نوشته شده توسط شما میتوانید از این منبع حداکثر استفاده را بنمایید.

کد:
http://www.dreamincode.net/forums/topic/66206-c-file-output-problems/

پیروز باشید.
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
msdn
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 11 فروردين 1390,ساعت 18:04:16 »

عرض سلام مجدد.

اولا بسیار متشکرم و بعدا 2 تا سوال داشتم :

1- چرا بهتره که لینکها به صورت کد قرار داده بشه؟(کاری که شما کردید)
2-آیا اصلا این امکان در صفحه "کنسول" وجود داره که یه دسته ماهی رو با هم حرکت داد؟
با تشکر.
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

آنلاین آنلاین

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 11 فروردين 1390,ساعت 18:29:31 »

سلام
لینکها به مرور زمان منقضی می شوند و اصلاحاً 404 می شوند که از نظر موتورهای جستجو این نکته در رنک سایت تاثیر خواهد گذاشت ولی درج به صورت کد چنین مشکلی ایجاد نمی کند .

شما در کدام محیط کد نویسی می کنید ؟
خارج شده است

msdn
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 11 فروردين 1390,ساعت 19:15:26 »

متشکر.

بنده با یک زبان سیستمی به نام ++c سرو کار دارم. در ابتدا در Visual ++c. Net کد می نوشتم (البته همچنان به این روند ادامه خواهم داد چراکه محیط بسیار کاملی است) اما در حال حاضر برای نوشتن پروژه مجبور به استفاده از TC هستم به خاطر امکانات گرافیکی قدیم آن. چرا که در محیط ویزوال استودیو نمی توان چنین کارهایی را انجام داد.

اگر بخواهم دقیقا بگویم با کجای این محیط کار می کنم ، در ویژوآل 2008 وقتی یک پروژه ایجاد میکنیم و بعد ++c را انتخاب کنیم Win32 را انتخاب کرده و از بین گزینه های موجود در سمت راست بالای پنجره Win32 Console application را انتخاب می کنیم و بعد...

در این حالت پروژه تحت کنسول اجرا می شود.
امیدوارم  به خوبی بیان کرده باشم.
(البته این بسیار جای تاسف دارد که اساتید ما نحوه ی نوشتن برنامه های کنسولی را به ما یاد دادند و از بین این همه امکانات ویژوآل فقط این قسمت را به ما آموختند. البته خودم سعی می کنم که کار با MFC و CLR  و windows  form رو یاد بگیرم)
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

آنلاین آنلاین

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 11 فروردين 1390,ساعت 19:51:01 »

لینکی که برایتان گذاشتم را مطالعه فرمودید ؟ بیشتر قسمتهای برنامه  در این صفحه موجود است.
در توربو c++ نیز امکان کار با توابع سنگین گرافیکی وجود دارد آیا این خواسته استاد بوده است که حتماً کنسولی کار کنید ؟
اگر باز هم نتوانستید سورس را کامل کار کنید از نرم افزار game maker استفاده کنید ، کوری اشیاء بازی ها می توانند بهترین راهنمایی برای شما باشند .

یا علی (ع)
خارج شده است

msdn
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 11 فروردين 1390,ساعت 22:06:38 »

لینکی را که شما گذاشتید کاملا بررسی نکردم اما تا جایی متوجه شدم که به نظرم بعضی قطعه کدهاش مربوط به ویندوز فرم میشد(البته شاید بنده اشتباه کرده باشم)البته بیشتر بررسی خواهم کرد. در مورد کنسول هم باید عرض کنم که استاد ما الزام نکرده اند اما واقعا چیز دیگری به جزاین یاد ما نداده اند.البته که این کار هم 100% به عهده ی استاد محترم نیست.
 اما بازهم یه سوال مبتدیانه و....
نرم افزار game maker چی هست؟از کجا میتونم پیدا کنم؟ 
با تشکر.
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

آنلاین آنلاین

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #7 : 14 فروردين 1390,ساعت 16:28:22 »

بیشتر قصد بنده از لینک درج شده ارسال الگوریتم کلی و نحوه کد نویسی هر شی بود.
این برنامه گیم میکر برای طراحی بازی ساخته شده است و در واقع یک گیم انجین ساده است که باتوجه به ویزوال بودن آن برای راهنمایی محیط خوبی است و در آن نیز می توان بازی های ساده و خوب نیز ساخت.
دانلود برنامه و نمونه بازی :
کد:
http://www.yoyogames.com/gamemaker/

منتظر یازی تکمیل شده شما در همین تالار هستیم . چشمک

یا علی (ع)
خارج شده است

msdn
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 14 فروردين 1390,ساعت 21:36:38 »

عرض سلام و ادب واحترام.

بسیار متشکرم از این همه راهنمایی های مفید شما.ان شاءالله که بتونم این پروزه رو به خوبی بنویسم و به این وسیله از زحمت شما تشکر کنم.و خوشحالم که با مطالب مفید این تالار تا حد زیادی در نوشتن پروژه امکانات بیشتری پیدا کردم و خبر خوب اینکه الگوریتم حرکت دسته جمعی رو هم پیدا کردم...

و یک راه هم برای اینکه بتونیم در محیط ویزوال و تحت کنسول گرافیکی کار  کنیم پیدا کردم که امیدوارم کارآمد باشه.....یه راه که بشه همون توابع Borland رو استفاده کرد.
با تشکر.
خارج شده است
msdn
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : 26 فروردين 1390,ساعت 12:01:19 »

سلام عرض میکنم...بالاخره بعد از کوششهای زیاد موفق به نوشتن پروژه شدم...تقریبا هم ازش راضی هستم،منطق پروزه کاملا درسته..فقط یه سوال دارم وخواهش میکنم هرکسی میدونه خیلی سریع جواب منو بده چون یکشنه (28) ارئه داریم و یه جورایی کامل شدن پروژه به پاسخ این سوال بستگی داره...

این سوال که اگه بخوایم توی محیط گرافیکی یه کلید از کاربر خونده بشه  از چه تابعی باید استفاده کنیم؟

یه تابع خودم میشناسم به نام anykeypressed()  اما این خوب کار نمیکنه(یه چیزی است مثل kbhit() ).

با تشکر.
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

آنلاین آنلاین

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #10 : 26 فروردين 1390,ساعت 20:30:02 »

سلام
خدا را شکر که موفق شدید!
خوب استفاده از anykeypressed() چه مشکلی ایجاد میکنه ؟ از همان تابع استفاده کنید .
ولی در یک جستجو که من داشتم متوجه مطلب جالبی شدم که دقیقاً برایتان نقل می کنم.
Reading a key on the keyboard, I think you ll need to send the message for the sys to recognize...
From taskbar: Start->program->MSVC++->MSVC tools->spy++ which can be used to trace out all the message from mouse and keyboard, and then you pick up the one that you want to know and use it in your program..

طبق مسیر گفته شده در بالا شما میتوانید به کلیه کلیدهای کی برد و موس دسترسی داشته باشید.
یا علی (ع)
خارج شده است

msdn
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #11 : 28 فروردين 1390,ساعت 20:48:32 »

عرض سلام.....
بنده پروژه رو به طور کامل نوشتم!و دقیقا همان انتظاراتی که می رفت را برآورده کردم...
اینجا جا داره از جنابعالی بسیار تشکر کنم بابت این همه راهنمایی و مساعدت به جا !

ان شاءالله که تمام دانشجویانی که به این تالار رجوع می کنند مثل من بتونند استفاده ی مفیدی از این سایت داشته باشند....

یا علی مدد.
با تشکر.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :