صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سوال در مورد textbox  (دفعات بازدید: 666 بار)
sepehr70
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 6
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 54

من یه ایرانیم که صفا و سادگی رسممه

ديدن مشخصات
« : 16 فروردين 1390,ساعت 22:56:32 »

سلام من 2 تا سوال در مورد تکست باکس دارم ممنون میشم راهنماییم کنید:

1. چطور میشه عکسی برای تکست باکس انتخاب کرد یا اینکه روش یا ترفندی که بشه یه جوری تکست باکس رو روی عکس محو کرد طوری که هرچی توی تکست باکس نوشته میشه روی عکس بیفته
2. چطور میشه موقعی که تکست باکس در حالت multi line  هستش و تکست باکس رو بزرگ تر می کنیم طوری تکست باکس رو تنظیم کرد که ، هنگامی که شروع به نوشتن می کنیم از وسط و سمت راست شروع به نوشتن کنه نه گوشه سمت راست
خارج شده است
حسین جهانبخش
Aiapir Team
*

تشكرها : 44
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 107

دانشجوی فوق لیسانس علوم کامپیوتر

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 21 فروردين 1390,ساعت 17:48:40 »

در مورد سوال اول من یه همچین چیزی ندیدم ولی میتونی یه کار بکنی. یه عکس زیر تکست باکست قرار بدی و رنگ تکست باکس رو ترنسپرنت Transparent کنی اینجوری اون عکس زیری مشخص می شه. حالا این نظر منه.
سوال دوم رو متوجه نشدم. یعنی می خوای متنت وسط چین بشه؟ برای این کار باید خصوصیت Text Align رو برای تکست باکس Center تنظیم کنی.
اگه می خوای فقط خط اول از وسط شروع بشه راه حل خاصی به ذهنم نمیرسه.
خارج شده است

sepehr70
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 6
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 54

من یه ایرانیم که صفا و سادگی رسممه

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 21 فروردين 1390,ساعت 23:22:25 »

1. ارور iinvalid  میدهمثل اینکه transparent تعریف نشده برای تکست باکس
2 .نه منظورم اینه که من یا استفاده از دکمه ها یکسری عدد رو توی تکست باکس مینویسم ولی میخوام یک خط بیاد پایین تر ینویسه تو تکست باکس
ممنون
خارج شده است
حسین جهانبخش
Aiapir Team
*

تشكرها : 44
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 107

دانشجوی فوق لیسانس علوم کامپیوتر

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 23 فروردين 1390,ساعت 13:47:32 »

1- درسته. من تا به حال این رو امتحان نکردم. من راه خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه ولی به لینک زیر یک سری بزنید شاید بتونه کمکتون کنه برای Transparent کردن تکست باکس چون واسه بک گراند ایمیج برای تکست باکس چیزی پیدا نکردم:
کد:
http://www.codeproject.com/KB/edit/alphablendtextbox.aspx

2- باز هم با عرض پوزش متوجه منظورتون نشدم. ببینید اگر می خواید توی یک تکست باکس هر جایی یک خط پایین بیایید باید از \r\n استفاده کنید. مثلاً من برای یک دکمه این کد رو نوشتم که هر بار کلیم می کنه یک عدد 1 نوشته و وقتی دوباره کلیک می کنه یک عدد 1 دیگه زیرش تایپ میشه:

کد:
private void btn1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            txt1.Text += "1\r\n";
        }
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :