صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نوشتن در تکست باکس در حالت password  (دفعات بازدید: 451 بار)
sepehr70
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 6
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 54

من یه ایرانیم که صفا و سادگی رسممه

ديدن مشخصات
« : 07 تير 1390,ساعت 11:22:12 »

سلام
من یک مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
در صفحه لوگین سایتم میخوام در تکست باکس های نام کاربری و رمز ورود بنویسم تا کاربر متوجه بشه که کدوم تکست باکس برای نام کاربریه وکدوم برای رمز
در مورد تکست باکسی که مربوط به نام کاربری هست مشکلی نیست و راحت میشه خاصیت text رو گذاشت نام کاربری
ولی مشکل توی تکست باکس پسورده یعنی وقتی خاصیت password char تکست باکسو ستاره (یا هر کاراکتری میذارم) دیگه هر چیزی که در خاصبت text می نویسم موقع ران کردن توی تکست باکس مربوط به رمز چیزی  نمایش نمیده
حالا می خوام بدونم راهی داره که درست بشه یا این که من یک lable روی تکست باکسم قرار بدم؟؟؟!!
ممنون میشم کمک کنید.

خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 07 تير 1390,ساعت 11:25:38 »

سلام
همیشه حل دقیق مسئله بهترین راه حل نیست.
یه راه ساده تر اینه که کنار هر کادر از یک ایکن مناسب و کم حجم استفاده کنید .

به همین راحتی ...
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
حسین جهانبخش
Aiapir Team
*

تشكرها : 44
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 107

دانشجوی فوق لیسانس علوم کامپیوتر

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 07 تير 1390,ساعت 16:27:14 »

شما اگه سایت های دیگه رو هم دیده باشید متن هایی که به صورت پیش فرض داخل فیلدهای پسورد هست به همان صورت پسوردی نمایش داده میشه، پس بهترین راهکار همونی هست که آقای کیانی گفت.
خارج شده است

حسین جهانبخش
Aiapir Team
*

تشكرها : 44
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 107

دانشجوی فوق لیسانس علوم کامپیوتر

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 07 تير 1390,ساعت 16:42:01 »

همین الان یه راهکار جالب به ذهنم رسید. توی فرم لود این کد رو بنویسید:
کد:
txtPassword.BackColor = System.Drawing.Color.Transparent;
که تکست باکس ترنسپرنت بشه. از اون طرف تکست باکستون رو در داخل یک تگ div قرار بدید، یعنی تکست باکس داخل یک تگ div باشه.

حالا یک تصویر مثلاً با paint طراحی کنید و توش متنی که می خواید داخل تکست باکس باشه رو به صورت یک تصویر ذخیره کنید. دقت کنید که اندازه این تصویرتون به اندازه ای باشه که بزرگتر از خود تکست باکس نباشه.

خوب حالا برای اون تگ div که تکست باکس داخل اون قرار داره استایل زیر رو اضافه کنید (البته آدرس عکس به آدرسی که خودتون عکسو گذاشتین داره):
کد:
style="background-image: url('Pics/bgBtn.png'); background-repeat: no-repeat; background-position: right"

پس به صورت کلی غیر از اون یک خط کدی که تو فرم لود نوشتیم، کد کامل تگ div و تکست باکس به صورت زیر خواهد بود:

کد:
<div style="background-image: url('Pics/bgBtn.png'); background-repeat: no-repeat; background-position: right">
<asp:TextBox ID="txtAddTitle" runat="server" CssClass="txt" TextMode="Password"></asp:TextBox>
</div>
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :