صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: انتقال اطلاعات از دیتابیسی به دیتابیس دیگر  (دفعات بازدید: 948 بار)
sepehr70
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 6
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 54

من یه ایرانیم که صفا و سادگی رسممه

ديدن مشخصات
« : 07 شهريور 1390,ساعت 17:22:10 »

سلام
می خواستم بدونم راهی هست که من اطلاعاتم رو از دیتابیسی که روی  هاست قرار داره رو
در دیتابیسی که در سیستم وجود داره بروز رسانی کنم؟ یعنی اطلاعات رو با کدنویسی از جدولی که در دیتابیس 1 وجود داره رو در جدول دیتابیس 2 بریزم
خارج شده است
مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

تشكرها : 26
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 98

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 07 شهريور 1390,ساعت 21:55:55 »

با سلام، با کد نویسی PHP  و یا حتی ASP  بله می توان اینکارو کرد؛ اما راههای درست و منطقی تری هم وجود دارد که شما می توانید از دیتا بیس مبدا بک آپ بگیرید و به دیتا بیس مقصد انتقال داده!
خارج شده است

Life runs on code.... keep writing or die...

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
sepehr70
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 07 شهريور 1390,ساعت 21:57:52 »

ممنون ولی من میخوام که توی ویندوز اپلیکیشن سی شارپ این کارو بکنم.این بکاپی که شما گفتین چجوری باید انجامش بدم؟؟
خارج شده است
مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

آفلاین آفلاین

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 07 شهريور 1390,ساعت 22:12:29 »

خب این هم امکان پذیره، خیلی به راحتی، اما بهتره درباره دیتا بیستون اطلاعاتی بدین تا راهنمایی کنم.
خارج شده است

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
sepehr70
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 07 شهريور 1390,ساعت 22:49:05 »

دوتا دیتابیس من sql هست و می خوام از دیتابیس هاستم اطلاعات رو بریزم روی دیتابیسی که در پروژم دارم .ممنون میشم راهنمایی کنید
خارج شده است
مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

آفلاین آفلاین

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 07 شهريور 1390,ساعت 23:14:27 »

خب شما به راحتی می تونید با رفتن به SQL Server هاست خودتون از دیتا بیس یک بک آپ گرفته و انرو دانلود کنید و پس از اون به SQL Server سیستم خانگی(یا هرچیزی) برگردونید.
اما روش دوم روش کد نویسی هست که شما با استفاده از کد ADO.Net به SQL Server هاست وصل شده و تمامی اطلاعات رو با کوئری های کپی به درون دیتا ست ها بریزین. پس از اینکار شما از دیتا بیس هاست دیسکانکت شده و به SQL Server مقصد وصل بشین و دیتا ست مورد نظر رو درون اون کپی کنید.
البته روش دوم یک روش بسیار مشکل و غیر مهندسی هستش.
توصیه می شه از روش اول استفاده بشه.
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :