برای اجرای یک برنامه ی WPF، کامپیوتر شما باید مجهز به یکی از نسخه های ویندوز 7، ویستا یا XP Service Pack 2 باشد. همچنین به نسخه چهارم فریم ورک دات نت هم نیاز دارید. برای ساخت یک WPF Application به نرم افزار Visual Studio 2010 نیاز دارید که NET Framework 4. را هم داشته باشد.
یک گزینه دیگر برای شما این است که به جای استفاده از Visual Studio، از نرم افزار Expression Blend (یکی از نرم افزار های مجموعه ی Microsoft Expression) استفاده کنید که یک ابزار طراحی گرافیک محور می باشد. کاربرد این نرم افزار در ساخت و تست Application های WPF می باشد. به طور کلی، این نرم افزار برای طراحان گرافیکی ای در نظر گرفته شده که دوست دارند وقتشان را به درست کردن رابط های چشم نواز و جدی بگذرانند. اما ویژوال استودیو بیشتر برای برنامه نویس هایی مناسب است که می خواهد برنامه هایی با کد نویسی زیاد تولید کنند.
توصیه:
پیشنهاد می کنم اگه گرافیست هستید و به طراحی و دیزاین Application ها علاقه دارید حتما از Expression Blend استفاده کنید. ولی اگر کدنویس هستید و می خواهید با WPF Application ،Visual Studio بسازید از یه گرافیست کمک بگیرید، چون Visual Studio امکانات کمی برای طراحی و دیزاین داره.
من یه نمونه ی خیلی ساده از WPF Application که با Expression Blend درست کردم رو براتون می زارم. یه سری تفاوت هایی که Visual Studio با Expression Blend در ساختن WPF دارن اینه که مثلا تو Expression Blend ما می تونیم از Gradient، دکمه هایی با Opacity صفر درصد و افکت های Shadow و Blur استفاده کنیم، که پیاده سازی اینها در Visual Studio به سختی یا غیر ممکنه.
(برای دیدن فایل اجرایی پروژه از مسیر Sample2\Sample2\bin\Debug فایل Sample2.exe را اجرا کنید)
نویسنده: حسین کجباف منبع:
XTECH.irاز طریق لینک زیر می توانید لینک زیر دانلود کنید:
WPF Sample.rar[/size][/size]