صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: درخواست کمک_فوری  (دفعات بازدید: 380 بار)
mahyarbax00
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات
« : 20 شهريور 1390,ساعت 19:56:17 »

باسلام من چنتا سوال دارم تو VB6، هرکسی بلده فورآ کمکم کنه خواهشا.
1-در برنامه ام  یه دکمه ای گذاشتم  به منظور ویرایش اطلاعات پایگاه داده ،چندتا هم text گذاشتم که به پایگاه وصله و اطلاعات ویرایشی رو در پایگاه ثبت می کنه. مشکل اینجاس که وقتی مثلا اطلاعات موجود در ردیف 15 پایگاه داده رو ویرایش می کنم، وقتی کلیک ثبت رو میزنم، بجای اینکه در مکان 15 ثبت کنه، همیشه در مکان اول پایگاه ذخیره می کنه!!!!
2-سوال دیگه که راحته اینکه چندتا text دارم میخوام وقتی دکمه ثبتو میزنم اگه هر یک از textها خالی باشه ثبت نکنه و تو یه msgbox  اخطار بده.
خارج شده است
مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

تشكرها : 26
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 98

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 21 شهريور 1390,ساعت 01:34:43 »

با سلام خدمت شما دوست عزیز
مشکلات شما به راحتی حل می شن اما کافیه به پاسخ های من دقت کنید:
درباره پاسخ اول شما، شما موقعی که می خواین در یک پایگاه داده مقداری را تغییر بدین باید از کوئری Update استفاده کنید اما با این حال باید شرط Where رو فراموش نکنید که کجا رو Update کنه. من نمونه دستور Update  رو برای شما می نویسم:
کد:
"update stu_example set time_exit='"
                    + time+ "',stuname='ali' where Exam_no='" + label1.Text + "';";
در کوئری بالا من مقدار Time_exit و Stu_name را می خوام Update کنم، اما برای کی؟؟؟؟؟ برای کسی که Exam_no اون برابره مقداره Label1.Text هستش!

اما در قسمت دوم شما می توانید در کلید تایید هنگامی که می خواهید اطلاعات را ثبت کنید، می توانید تکست باکس ها را بررسی کنید!
می تونید با چند شرط ساده خالی بودن تکست باکس رو بررسی کنید!
مانند:

کد:
Public Class Form1

Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        If (String.IsNullOrWhiteSpace(TextBox1.Text)) Then
            MessageBox.Show("Fill text box!")
        End If
    End Sub
End Class
موفق باشید.
خارج شده است

Life runs on code.... keep writing or die...

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
mahyarbax00
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 24 شهريور 1390,ساعت 20:57:59 »

خيلي ممنون از شما دوست عزيز. ببخشيد يه سوال ديگه هم داشتم، اينكه ميخوام وقتي گزينه اي از comboboxانتخاب نشده ،textbox هم غير فعال باشد و به محض انتخاب گزينه اي در combo ، تكست هم فعال شود . با عرض معذرت دوباره ازتون درخواست كمك ميكنم.باتشكر
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 25 شهريور 1390,ساعت 17:09:45 »

سلام
لطفاً قوانين انجمن را مطالعه و رعایت نمایید.

*_ در نامگذاری تاپیک ها دقت بیشتری مبذول داشته ( عنوان ارسال رامتناسب با سوال خود قرار دهید) و سوال خود را در ارسال جدید مطرح نمایید.

یا حق...
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :