صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: فعال کردن textbox درصورت انتخاب از combo  (دفعات بازدید: 343 بار)
mahyarbax00
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات
« : 26 شهريور 1390,ساعت 22:32:20 »

يه سوال د، اينكه ميخوام وقتي گزينه اي از comboboxانتخاب نشده ،textbox هم غير فعال باشد و به محض انتخاب گزينه اي در combo ، تكست هم فعال شود . با عرض معذرت دوباره ازتون درخواست كمك ميكنم. هرکی میدونی فورا جولب بده خواهشا.باتشكر

*_ عنوان ارسال اصلاح شد.
« آخرين ويرايش: 27 شهريور 1390,ساعت 09:11:52 توسط كیانی » خارج شده است
مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

تشكرها : 26
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 98

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 27 شهريور 1390,ساعت 00:06:51 »

با سلام
ببخشید اگر دیر جواب دادم کمی از لحاظ زمانی به مشکل برخورده بودم.
شما برای اینکه بتوانید یک ComboBox را کنترل کنید می توانید از ایونت ها(رخداد ها) استفاده کنید. رخداد هایی که می توانید استفاده کنید و من پیشنهادی می کنم ایونت Validating هست. این ایونت در همه کنترل های ویندوز فرم موجود می باشد. این کنترل زمانی فعال می شود که شما درحال ترک آن کنترل هستین، بعنوان مثال کاربر در تکست باکس متنی را تایپ کند و سپس به تکست باکس بعدی می رود، پس از پایان کار با تکست باکس اول و در زمان ترک تکست باکس اول این تابع اجرا می شود. خب تا الان متوجه شدیم که این رخداد چه وظیفه ای دارد، حالا باید کاربر را محدود کنیم که درصورتی که قوانین مارا رعایت نکرده است نتواند این کنترل را ترک کند. در این مثال کاربر اگر گزینه ای که انتخاب کند در ComboBox نباشد نمی تواند حتی برنامه رو ببندد!!! یعنی حتما باید بتواند درست انتخاب کند! اما چگونه متوجه شویم که درست انتخاب کرده است؟ هر آیتم در ComboBox یک اندیس دارد، این اندیس از 0 شروع می شود. پس اگر این اندیس درست باشد یعنی درست انتخاب کرده است و درصورتی که این اندیس کمتر از 0 باشد پس غلط انتخاب کرده است. اما چگونه کاربر را با این شرط کنترل کنیم؟؟ ما می توانیم با دستور e.Cancel=True در ایونت Validating کاربر را محدود به درست بودن شرط وادار کنیم!!! قطعه کد مورد نظر به شکل زیر است:
کد:
    Private Sub ComboBox1_Validating(sender As System.Object, e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles ComboBox1.Validating
        If (ComboBox1.SelectedIndex < 0) Then
            e.Cancel = True
        End If
    End Sub
خارج شده است

Life runs on code.... keep writing or die...

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :