صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: پروتکل های لایه های مختلف اینترنت  (دفعات بازدید: 649 بار)
Zeinab banoo
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« : 20 مهر 1390,ساعت 18:18:12 »

سلام دوستـــــ ان  شکلک
کاربری هستم بسیار تازه وارد و مبتدی و نا آشنا ...
یه سوال داشتم ؟
برای لایه های مختلف اینترنت یعنی (Host network , network , Transport ,Application) پروتکل می خواستم با توضیح مختصر راجع به کاربردشون  متعجب?

ممنــــــــــ ون
خارج شده است

"هیچ کس دوبار زندگی نکرد حتی شما دوست عزیز"
مهندس مهدی قربانی
professor
*

تشكرها : 4
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 24 مهر 1390,ساعت 18:44:25 »

با سلام
چهار لایه ای که نام بردید، لایه های مربوط به مدل Tcp/Ip هستند که به مدل اینترنت هم معروف هست. برای هر لایه پروتکل های متعددی تعریف شده که بعضی از اونها رو براتون نام میبرم:
لایه Host to Network یا میزبان به شبکه: نزدیکترین لایه به کانال های ارتباطی در اینترنت محسوب میشه. در این لایه پروتکل خاصی تعریف نشده، بلکه تعیین توپولوژی شبکه و مسائل مربوط به سخت افزار شبکه در این لایه استاندارد شده است. مثل انواع کابل ها یا نوع مدولاسیون
لایه network یا اینترنت: در این لایه پروتکل های متعددی مثل IP برای آدرس دهی و مسیریابی، یا ICMP برای تولید گزارش خطا و.... پیاده سازی شده است.
لایه Transport یا انتقال: این لایه دارای استانداردهای نحوه انتقال اطلاعات می باشد و دو پروتکل TCP (برای انتقال اطلاعات به صورت اتصالگرا) و UDP (برای انتقال اطلاعات به صورت بدون اتصال) است.
لایه Application یا کاربرد: در این لایه پروتکل هایی ایجاد شده است که برای کاربر به عنوان پایه ای برای تولید نرم افزار ارتباطی با محیط شبکه هستند. مثلاً http (برای انتقال صفحات ابر متن) یا SMTP(برای انتقال پست الکترونیکی ) و .......
موفق باشید.
خارج شده است

I can't change the direction of the wind but I can adjust my sails to always reach my destinations
micro1224
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 16 دي 1390,ساعت 19:06:26 »

من وروئی جدید رشته نرو افزار هستم . اگه میشه یه کتاب خوب در مورد پروتکل tcp/ip معرفی کنید...
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 18 دي 1390,ساعت 11:27:41 »

سلام

بنگرید به :