صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: كار با پارگون پارتيشن  (دفعات بازدید: 558 بار)
amh
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات
« : 01 دي 1390,ساعت 15:48:50 »

سلام

من نياز دارم تا يكي از درايوهاي سيستممو بيشتر كنم و ميخام با پاراگون پارتيشن اين كارو انجام بدم اگه ميشه آموزش كار با اين برنامه رو بزاريد ممنون ميشم

با تشكر فراوان
خارج شده است
مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

تشكرها : 26
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 98

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 02 دي 1390,ساعت 15:42:58 »

با سلام
شما می تونید به راحتی روی درایو مورد نظر کلیک راست کنید و حجمش رو تغییر بدین. اما حواستون باشه که اگر برق در حین کار بره! یا سیستم هنگ کنه! خاموش بشه و... از این قبیل اتفاقات و یا حتی کنسل کنید ممکنه تمام درایوهاتون و یا بخشی و ... از بین بره!!!
پس لطفا با دقت عمل کنید.
موفق باشید.
خارج شده است

Life runs on code.... keep writing or die...

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
amh
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 03 دي 1390,ساعت 09:07:58 »

سلام دوست عزيز

ممنون از راهنماييت اما نميخام اين كارو انجام بدم و تمام سعيم بر اينه كه با پاراگون اينكارو انجام بدم اگر امكان داره نحوه كار با پاراگون رو برام بزاريد

اين ين روشي كه گفتيد ريسكش بالاس و به خاطر اطلاعات مهمي كه دارم نبايد همچين ريسكي كنم

بازم ممنون از راهنماييت

يا علي
خارج شده است
مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

تشكرها : 26
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 98

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 04 دي 1390,ساعت 01:52:22 »

دوست عزیز من این چیزی که گفتم در پاراگون پارتیشین منیجر بود! وقتی پاراگون رو باز می کنید می تونید رو درایو مورد نظرتون کلیک راست کنید و گزینه های خودتون رو مشاهده کنید.
ورژن(نسخه) پاراگون خودتون رو هم بگین که اگر لازم بود بتونم بهتر کمک کنم.
موفق باشید.
خارج شده است

Life runs on code.... keep writing or die...

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :