صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: باز بودن فیلتر در مرورگر u browser!!!!!  (دفعات بازدید: 855 بار)
hoodin
کاربر جدید
*

تشكرها : 0
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 11

ديدن مشخصات
« : 23 دي 1390,ساعت 14:31:09 »

با سلام من چند وقت پیش مرورگر ucbrowserرو برای گوشی موبایلم(5800)نصب کردم و یه نکته خیلی جالب اینه که وقتی با این مرورگر به اینترنت وصل میشم هیچگونه فیلتری وجود نداره و تازه نه تنها سرعت هم افت نمیکنه بلکه کمی هم بهتر میشه!!! از دوستان متخصص خواهش دارم که دلیل علمیشو و یا هر توجیهی که میشه داد رو ارائه کنند اخه خیلی کنجکاو هستم که بدونم چرا اینجوری میشه؟(من تو خونه اینترنت adslدارم که مودمش wi-fi هست و از این طریق با گوشیم به اینترنت وصل میشم)
منتظر پاسخ دوستان متخصص هستم.با تشکر
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 23 دي 1390,ساعت 15:57:31 »

با سلام
مرورگرهایی مانند u browse ، Opera Mini در موبایل و یوزجامپ در ویندوز در واقع نسخه هایی از نرم افزار های فیل:تر شک ـن هستند که به شکل مرورگر منتشر می شوند  و شما به جای استفاده از کدهای پروک سی! مستقیم از اپلیکشن آن استفاده میکند.
البته معمولا در اینگونه نرم افزار ها به دلیل نیاز به اتصال به سرور مرکزی و سپس کاوش وب سرعت به شکل قابل محسوسی پایین می آید مگر اینکه پهنای باند اینترنت شما به قدری بالا باشد که باز قدرت کاوش و گشت زنی پایین نیاید.
در نسخه های تحت ویندوز اینگونه نرم افزارها به دلیل ارسال اطلاعات به شکل غیر مجاز معمولا فایروال ها واکنش نشان میدهند و حتی توصیه می شود حتی المقدور از نرم افزارهایی که به صورت رسمی و توسط تولید کنندگان معتبر تولید می شوند استفاده نمایید.

یا علی مدد...
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
حسین جهانبخش
Aiapir Team
*

تشكرها : 44
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 107

دانشجوی فوق لیسانس علوم کامپیوتر

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 23 دي 1390,ساعت 17:04:07 »

تا اوجایی که من می دونم، همون طور که توی توضیحات این مرورگرا می نویسن میگن که حجم صفحات رو 70-80 در صد کاهش میدن و همین باعث افزایش سرعت لود صفحات میشه. حلا اینکه این کار رو چه جوری انجام میدن رو نمی دونم، شاید  پیج های درخواست شده رو روی سرور خودشون میارن، فشرده ش می کنن و برای کاربر میفرستن.. شاید البته...
خارج شده است

hoodin
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 23 دي 1390,ساعت 17:08:47 »

نقل قول
حتی توصیه می شود حتی المقدور از نرم افزارهایی که به صورت رسمی و توسط تولید کنندگان معتبر تولید می شوند استفاده نمایید.
از پاسخ شما ممنونم
مگر اینهایی که من گفتم(ucbrowser)بصورت رسمی و توسط تولیدکنندگان معتبر تولید نمیشوند؟؟؟و چرا اینجور توصیه میکنید؟؟؟
با تشکر.
خارج شده است
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 145
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1146

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : 23 دي 1390,ساعت 17:19:11 »

اگر یک سرچ کوچک در مورد یوزجامپ بزنید کاملا متوجه خواهید شد.
البته برای کاربران عادی که وب گردی می کنند این سطح امنیت چندان حائز اهمیت نیست ولی اگر مسئله امنیت داده در پیش باشد دیگر حتی نام تولید کننده مهم نیست بلکه امنیت مهم است.
مگر در ویندوز xp  فایلهای جاسوسی پنتاگون پیدا نشد ؟ مگر چند روز پیش فایلهای جاسوس سیتم اندروید کشف و معرفی نشد ؟ (ظاهراً کاملاً امن )
اگر از خود مرورگر اپرا معمولی استفاده کرده باشید حتما دیده اید بعضی از سایتهایی که برای کاربران ایرانی ممنوع اند با فعال کردن توربو این مرورگر به راحتی باز می شوند.!
چه اتفاقی می افتد ؟ در اپرا بعد از فعال کردن توربو آی پی شما به آی پی یک کشور دیگر (معمولا اروپایی / لهستان و ...) تبدیل می شود و دیگر IP شما جزء لیست سیاه این سایتها نیست. اما آیا فعال شدن این ویژگی که به یک سرور دیگر متصل شده و اطلاعات را واکشی میکند میتواند تضمین کند که اطلاعات شما مانند یوزر / پسور  و... کاملاً حفظ شود؟

یا علی مدد...
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
hoodin
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 23 دي 1390,ساعت 18:58:33 »

از توضیحاتتون واقعا واقعا متشکرم.
ولی میشه بیشتر در مورد امنیت این نوع اتصال توضیح دهید؟
خوب چرا امنیت نداره؟در ضمن مگر استفاده از vpnهم همینجوری نیست؟یعنی اون هم امنیت نداره؟
خارج شده است
مجتبی چنانی
Aiapir Team
*

تشكرها : 26
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 98

برنامه نویس!

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 24 دي 1390,ساعت 21:08:11 »

با سلام و با تشکر از آقای کیانی و نظرات ایشان.
بنده هم در این باره نظری دارم که فکر کردم بدنیست بنویسم!
این مرورگرها به این صورت عمل می کنند که درخواست شما را از طریق پراکسی به سرورهای خودشون منتقل می کنند. یعنی اگر شما سایتی مانند google.com رو درخواست بدین. این درخواست به سرورهای اپرا انتقال داده میشه. سرورهای اونها این درخواست رو برای شما انجام میدن. پیج مورد نظر به شکل یک پکت فشرده(یا چندین پکت طبقه بندی شده، مثلا پکت تصاویر، پکت فلش ها، پکت کد اچ تی ام ال...) و به موبایل شما ارسال میشه! خب تا اینجا هم دیدیم که فیلترینگ دور زده شده و هم اینکه صفحات فشرده شدند!!! داده های زیپ شده(یا هر شکل دیگه که پکت های فشرده هستند) در موبایل شما توسط نرم افزار همون شرکت بازشده و به شما نمایش داده میشوند!!!
درباره امنیت:
هم در پراکسی، هم در وی پی ان! شما با سروری که به آن وصل می شوید به مانند سرور شخصی خود(به عنوان مثال Virtual Private Network  که مخفف آن VPN است:شبکه خصوصی مجازی)برخورد می کنید! اما آیا واقعا مال شما است؟خب فرض می کنیم نیست!!! حالا شما درخواست سایت Gmail.com را می دهید! نوبت رمز عبور و نام کاربری مهم شما می رسد. شما آنها را وارد می کنید. چون اطلاعات شما به سرور شرکت طرف قرارداد شما(یا شخص وی..پی ..فروش) منتقل  میشه تا به سرور سایت شما برسه! اینجاست که خطر احساس میشه. اطلاعات شما از خود سرور شرکت مقابل رد می شه! پس اگر شرکت خیلی وارد و مورد اعتماد نباشه! باید بگم که اطلاعات شما رو می تونید دست اونها پیدا کنید. شرکتی مانند گوگل، فیس بوک و.... به صورت کاملا واضح با CIA همکاری می کنند اطلاعات می تونه برای اونها و حتی برای رقابت با دیگر رقبا مفید باشه.
امیدوارم مفید باشه.
یا علی.
خارج شده است

Life runs on code.... keep writing or die...

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :