صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: برتری ها و ضعف های این سایت نسبت به سایت های دیگر چیست؟  (دفعات بازدید: 734 بار)
مهندس نادری
professor
*

تشكرها : 9
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 40

ديدن مشخصات
« : 09 آبان 1388,ساعت 06:50:41 »

من به این سایت از صد نمره شصت می دهم ویژگی برتر آن بزوز بودن مطالب و میل به بهتر شدن وضعف آن سطح مطالب آن است که در سطح ابتدایی است نه پیشرفته
خارج شده است

من آن خانه بدوشم که غم سیلاب ندارم.
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 135
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1102

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 09 آبان 1388,ساعت 21:31:27 »

با سلام خدمت دوست و استاد گرامي جناب آقاي مهندس نادري
از ابراز نظر صميمانه و شفيقانه شما كمال تشكر را دارم.
با قسمت اول نظر شما كه ميل در به روز بودن دارد موافقم ولي بهتر ديدم نظر شما را به نكاتي جلب نمايم.

*- خيلي از سايتهاي ايراني فقط به كپي محتوا از هم اقدام ميكنند و كمتر به سمت توليد دانش و مقالات به روز هستند ولي ما در آياپير ترجيحا فقط مقالات و خدماتي را ارائه ميدهيم كه صرفاً ارزش ارائه داشته باشند و در تهيه آنها نقش مستقيم داشته باشيم تا در رسالت خود مبني بر ارائه مطالب دست اول و بروز موفق باشيم ( مانند ارائه متمركز و بانك جزوه هاي تخصصي كامپيوتر و نمونه سوالات به صورت مستمر كه توسط تيم جمع آوري و ارائه مي شوند و براي اولين بار و كاملا ابتكاري بوده است ).
 و در اين راه با جمع آوري نظرات كاربران سعي در هدفمند كردن فعاليت خود هستيم  به عنوان مثال نظر سنجي زير را مشاهده بفرماييد :
نظرسنجی؟ ارائه اموزشها و مقالات به روز و جديد

در مورد قسمت دوم سوال خود از آنجا كه دانش كامپيوتر فقط مربوط به يك رشته خاص نمي باشد و در تمام زواياي زندگي ما رسوخ كرده است پس بعضي از كاربران ما از ديگر رشته ها و حتي از عامه مردم جهت رفع مشكلات عمومي خود مراجعه مي نمايند كه بايد با نثري ساده و عامه فهم پاسخ داده شوند .

7) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتیکه باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. يادآور مي شود که این سایت براي حل مسائل و آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداًخودداری فرمایید.

*- هنوز خيلي از دانشجويان حتي در مقطع كارشناسي كامپيوتر كه عضو ميشوند ايميل خود را همراه با www وارد مي نمايند و انتظار دريافت لينك فعال سازي نيز دارند! پس خيلي از مفاهيم اوليه و ساده كامپيوتر را خيلي از دانشجويان اين رشته نمي دانند و به هر حال بايد اين مسائل مرتفع گردد و نياز به تكرار مطالب ساده نيز احساس مي شود.
*- اهداي مرتب جوايز به كاربران فعال و قرعه كشي هاي مستمر نيز از راههاي تشويق كاربران به فعاليت بيشتر از طرف ما بوده كه كماكان نيز ادامه دارد.
 و اما ارتقاء مرتب قالب سايت و انجمن و تغيرات مستمر در ظاهر و محتواي سايت به خوبي قابل مشاهده مي باشد و در اين راستا نيز نيازمند همياري تمام اساتيد اين رشته را خواستاريم. انشا الله با عضوگيري جديد تيم محتواي سايت نيز غني تر و پربار تر ارائه خواهد شد و همينجا نيز اعلام ميكنيم كه كاران گرامي در صورت داشتن مقالات تخصصي براي ما ارسال كنند تا در سايت با نام ايشان در سايت درج گردد.
منتظر نظرات سازنده شما و ديگر دوستان نيز هستيم.
مجدداً از شما به خاطر صداقت در بيان نظرتان تشكر ميكنم و مايل به دانستن نظر ديگر كاربران عزيز نيز هستيم .
موفق باشيد .
يا حق
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"
جستجو | قوانين انجمن | آياپير | مقالات تخصصي  |عضويت درتيم آياپير
ginguli
کاربر جدید
*

تشكرها : 1
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 10 ارديبهشت 1389,ساعت 02:55:56 »

سلام  کاملا موافق آقای کیانی هستم،به نظرم اگه یه سایت یا انجمنی یه مطلب داشته باشه خیلی بهتره تا سایتش رو با مطالب دیگران پر کنه ، اینترت بوجود اومده تا اطلاع رسانی سریع و کامل بشه اگه قرار به کپی باشه خوب همون یه سایت کافیه، البته صحبت های مهندس نادری از روی دلسوزی بود و قبول دارم یه مقدار  مطالب سایت ساده است که به یاری کاربران حرفه ای درست میشه چاییدن
خارج شده است

ایالت کاتولونیا در منطقه باسک در شمال اسپانیا به واسطه آشوب و جنگ سالهاست خواهان جدایی می باشند  ولی Adobe Flash بدونه هیچگونه رقابتی خود را از سایر نرم افزار ها جدا کرده و در صدر نرم افزار های انیمیشن سازی دو بعدی قرار گرفته است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :