سلام و تشكر از زحمات مديران محترم علي الخصوص آقاي كياني
با توجه به وسعت سايت ، بازديد زياد و تعداد كاربران بالا ، مشكلاتي در سايت ايجاد شده است كه اميدوارم بزودي حل شود .
با توجه به مورد فوق ، بهتر است سايت را تبديل به VB كنيد تا هم ايرادات رفع شود و هم قالب زيباتر شود. ( مخصوصا در شكلك ها و وضعيت آواتار )
به هر حال اين همه مشتري داشتن تبعاتي دارد . با توجه به قيمت VB باز هم اگر هزينه اي شود جاي دوري نميرود .
كاش ميشد از نظرات دكتر جلالي به هر نحوي كه شده در سايت استفاده شود . مخصوصا اگر ايشان بتوانند در سايت پاسخگو باشند كه چه بهتر

با توجه به اهدافي كه در سايتتون ميبينم ، توصيه بنده اين است كه مثل سايت من ( كه مطالب عمومي دارد ) عمل نكنيد و همه وقت و انرژي خود را صرف تخصصي شدن تالار گفتگويتان نماييد .
مديريت سايت و تالار گفتگو بطور همزمان ، واقعا زمان بر است . بهتر است يا سايت داشته باشيد يا تالار گفتگو ( قطعا تالار گفتگو مخاطب بيشتري را جذب ميكند )
و . . .