Aiapir
نظرسنجی
سوال: براورد شما از فعاليتهاي وب سايت و انجمن آياپير چيست ؟
عالي
خوب
متوسط
ضعيف

صفحه: [1]   پایین
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نظر سنجي _ براورد شما از وب سايت و انجمن آياپير  (دفعات بازدید: 857 بار)
كیانی
مديريت سايت

تشكرها : 68
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 584

اليس الله بكاف عبده ؟!

ديدن مشخصات WWW
« : 24 آذر 1388,ساعت 22:42:41 »

سلام
در آستانه سومين سالگرد بازگشايي وب سايت آياپير و راستاي احترام  و سهيم دانستن كاربران عزيز در فعاليتهاي انجمن ، لطفاً نظرات خود را درباره نقاط قوت و ضعف وب سايت و انجمن بيان نموده و در صورت داشتن پيشنهاد و انتقادي با بيان راه حل ابراز بفرماييد.

با تشكر از همه كاربران گرامي و اعضا محترم .
به اميد جشن گرفتن تولد صد سالگي آياپير.

يا علي

خارج شده است

مدعی گوید که با یک گل نمی آید بهار * من گلی دارم که دنیا را گلستان می کند

صدای پای بهار می آید ...
...At Last He Will Com
سید مهدی صافی
کاربر فعال

تشكرها : 37
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 135

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 11 بهمن 1388,ساعت 01:34:47 »

به نظر من کاربران پلس را دائم نگذارید. موقتی باشند و با فعالیت های خودشان نسبت به امتیازی که می گیرند مدتی پلیس سایت باشند. و مزایای دیگری ....... و سری بعد پلیس های جدید و چرخش این فرایند باعث جذابیت سایت میشه
خارج شده است

محمدی
Aiapir Team
*

تشكرها : 33
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 115

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 15 بهمن 1388,ساعت 18:34:34 »

با سلام
پیشنهاد کاربر safi در مورد موقت بودن پلیس انجمن پیشنهاد بسیار جالبی است و من هم با این پیشنهاد موافقم و خوشحال می شم نظر بقیه دوستان را هم در این مورد بدونم . یکی از مزایای این پیشنهاد اینه که از قابلیت های کاربران بیشتری در این راستا استفاده می شود .

موفق باشید
« آخرين ويرايش: 29 بهمن 1388,ساعت 09:32:45 توسط محمدي » خارج شده است

ساقي
کاربر نیمه فعال
**

تشكرها : 16
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 59

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 28 بهمن 1388,ساعت 15:12:28 »

اگر در سایت بخشی برای اخبار آی تی قرار داده شود که این بخش از بخش متفرقه جدا شود این کار هم نظم بیشتری به سایت می دهد هم اگر زمانی مطلب خوبی در غیر از ضمینه کامپیوتر خواستیم قرار بدهیم این امکان وجود داشته باشد
خارج شده است

کسی که درخت شخصیت او نرم و بی عیب باشد شاخ و بر گش فراوان است:امام علی علیه السلام
كلیک
مدیر آزمایشی

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 28 بهمن 1388,ساعت 16:58:08 »

با سلام
جا داره در همين ابتدا از همه كاربران به خصوص مديران محترم انجمن پربار آياپير ، به خاطر زحماتشون تشكر و قدر داني كنم .
در پاسخ كاربر محترم ساقي بايد بگم كه انجمن همين الان هم نظم خودش رو داره و دوم اينكه چون انجمن يك انجمن تخصصي كامپيوتر هستش بايد سعي بشه در درجه اول تمام ارسالي ها مرتبط با اين موضوع باشه .
و بعد اينكه يك پيشنهاد داشتم كه دوست دارم حتماً نظر بقيه اعضا محترم سايت رو در مورد اين پيشنهاد بدونم .
پيشنهاد من اين هستش كه ، هر هفته يا هر ماه يك موضوع خاص توسط يكي از مديران به عنوان موضوع اصلي مورد بررسي ، در انجمن اعلام شود و كاربران فعاليشتون رو بيشتر روي اين موضوع متمركز كنن.

يك توضيح كوچيك : در مورد اينكه كاربران حتما در مورد موضوع انتخابي فعاليت كنن هيچ گونه اجباري نباشه و كاملا اختياري باشه ، يكي از مزاياي اين پيشنهاد اينه كه به تمام تالار هاي انجمن پرداخته شود .

نظر يادتون نره ...

شاد باشيد...
خارج شده است

بر سر  در معبد علم نوشتند :
                   هر آنکس به درون گام می نهد
                                      باید ایمان داشته باشد
p30p30
Aiapir Team
*

تشكرها : 15
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

كامپيوتر فقط تجربه است !

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 28 بهمن 1388,ساعت 19:05:32 »

سلام و تشكر از زحمات مديران محترم علي الخصوص آقاي كياني

با توجه به وسعت سايت ، بازديد زياد و تعداد كاربران بالا ، مشكلاتي در سايت ايجاد شده است كه اميدوارم بزودي حل شود . 

با توجه به مورد فوق ، بهتر است سايت را تبديل به VB كنيد تا هم ايرادات رفع شود و هم قالب زيباتر شود. ( مخصوصا در شكلك ها و وضعيت آواتار )

به هر حال اين همه مشتري داشتن تبعاتي دارد . با توجه به قيمت VB باز هم اگر هزينه اي شود جاي دوري نميرود .

كاش ميشد از نظرات دكتر جلالي به هر نحوي كه شده در سايت استفاده شود . مخصوصا اگر ايشان بتوانند در سايت پاسخگو باشند كه چه بهتر  پوزخند

با توجه به اهدافي كه در سايتتون ميبينم ، توصيه بنده اين است كه مثل سايت من ( كه  مطالب عمومي دارد ) عمل نكنيد و همه وقت و انرژي خود را صرف تخصصي شدن تالار گفتگويتان نماييد .

مديريت سايت و تالار گفتگو بطور همزمان ، واقعا زمان بر است . بهتر است يا سايت داشته باشيد يا تالار گفتگو ( قطعا تالار گفتگو مخاطب بيشتري را جذب ميكند )

و . . .

خارج شده است

سید مهدی صافی
کاربر فعال

تشكرها : 37
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 135

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 29 بهمن 1388,ساعت 00:01:27 »

با سلام و کسب اجازه ، نظر مجدد
در درجه اول با صحبت های کاربر p30p30 موافقم.
در درجه دوم یه پیشنهاد دارم بیایید یک صندلی داغ در سایت راه اندازی کنید البته با کنترل و نظارت کامل برای جلوگیری از صحبت های حاشیه ای بیش از حد

تعریف صندلی داغ : هر هفته یکی از کاربران فعال ، پلیس های سایت ، مدیران ارشد ، مدیریت کل  کاندید شود و بصورت مجازی بر صندلی داغ نشسته و سایر کاربران از ایشان بصورت آنلاین سئوال بپرسند و این شخص باید به سئوالات پاسخ بده این روش اگر با نظارت خوبی باشه باعث بالا رفتن اعتماد به نفس کاربر مذکور شده و باعث پیش اومدن ناخداگاه برخی سئوالات علمی میشه که بعضی از کاربران ناخداگاه پاسخ خود را بدون مطرح سئوال دریافت میکنند و از همه مهمتر باعث جذابیت سایت هم میشه و باعث بازدید بیشتر میشه.
سئوالات می تونن در زمینه فعالیت کاربر در زمینه های مختلف علمی ، سئوالات ساده و کلی از بیوگرافی کاربر ، سئوالات در زمینه تحصیلات و مدارک تحصیلی ، سئوالات در زمینه چگونگی درس خواندن و معرفی منابع از نظر اون کاربر ، سئوالاتی در زمینه رمز موفقیت کاربر (اگر کاربری در زمینه خاصی قوی بوده مثل کد نویسی ، تدریس و ....) ، سوالاتی در زمینه کار و اشتغال علوم مرتبط به بازار کار و هزاران هزار سئوالات دیگر اما در حیطه محترمانه و رسمی و با نظارت کامل باشه خلاصه یه گپ سودمد و مفید به صورت آنلاین.
خارج شده است

ساقي
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : 30 بهمن 1388,ساعت 13:26:31 »

چون اکثر کاربران سایت دانشجو هستندپیشنهاد می کنم در هر بخشی کاربری رو به صورت موقتی مدیر قرار بدید مثلا بخش برنامه نویسی کاربری مدیر بخش دلفی بشه و دیگری مدیر بخش سی و همینطور در بخش های سخت افزاری مدیری برای بخش های موبایل و نوت بوک و .... و اگر در یه مدت مثلا یک ماه 10 تا تاپیک تخصصی زدن به عنوان مدیر انتخاب بشوند و البته هر مدیری موظف هست که در بخش مخصوص خودش پاسخگو سوال دیگر کاربران باشد به نظر من یه فرصت خوبی برای دانشجو هاست این طرح  هم از طرف دانشجوهای تازه وارد مورد استقبال خواهد گرفت و هم در ضمینه ای که دوست دارند اطلاعات بیشتری کسب می کنند
خارج شده است

کسی که درخت شخصیت او نرم و بی عیب باشد شاخ و بر گش فراوان است:امام علی علیه السلام
علی برغمدی
مدیر آزمایشی

تشكرها : 13
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 66

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #8 : 01 اسفند 1388,ساعت 17:45:46 »

با سلام.
با توجه به توضیحاتی که دوستان دادند در مورد برخی مسائل باید بگم که منم با بعضی از بحث هایی که مطرح شد موافقم

1-در مورد بخش IT که گفته شد یه بخش مجزا باشه به نظر من خیلی خوب میشه اگر به این صورت باشه که اعضا بتونن اخبار IT رو توی یه بخش پیگیری کنن،

2-در مورد صندلی داغ،باید بگم که فکر خوبی یه اما اگر افرادی که انتخاب میشن اونقدر توانایی داشته باشن که بتونن مشکلات دیگران رو برطرف کنن یا اینکه سایت اونقدر عضو فعال وبا دانش داشته باشه چون فکر نکنم با 5یا 6 نفر بشه همچین بحثی رو پیش آورد وشروع کرد.

3-موقت بودن پلیس انجمن فکر خوبی یه چون باعث میشه اعضای دیگه که به نحوی کمتر فعالیت دارند،با این انتخاب ناخودآگاه فعالیتشون رو بیشتر کنند،البته بازم باید بگم که پلیس باید یه سابقه خوب توی سایت چه ازنظر علمی وچه درمورد دیگر مسائل داشته باشه.

4-مدیریت موقت در هر بخش هم فکر خوبی یه چون به هر حال هرفردی توی یه بخش اطلاعات ودانش بهتری نسبت به بقیه داره وباعث میشه مسائل تخصصی تر دنبال بشه.

در آخر من پیشنهاد می کنم که اگر امکانش هست هر ماه یه نرم افزار حالا یا به انتخاب خود مدیران یا به انتخاب اعضا(نظرسنجی)انتخاب بشه و یه مجموعه آموزشی برای اون توی سایت قراربدین تا اعضا استفاده کنند،حالا چه زبانهای برنامه نویسی چه گرافیک ویا هرچیز دیگه حتی می توننید از اعضای سایت برای کمک کردن در این زمینه یاری بخواهید.

با تشکر از همه اینم نظر من بود.
خارج شده است

jamshidi
کاربر جدید
*

تشكرها : 4
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : 07 ارديبهشت 1389,ساعت 16:37:42 »

سلام

تشکر میکنم از زحمات شما دوستان واقعا باعث افتخار
البته من با نظر کاربر ساقی کاملا موافق هستم .

با تشکر فراوان
« آخرين ويرايش: 07 ارديبهشت 1389,ساعت 19:16:33 توسط كیانی » خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  ارسال به دوستان  |  چاپ صفحه  

پرش به :