سلام بر شما
جواب سئوال 1:گارانتی یکساله شرکت سرزمین رایانه- این شرکت 2 شعبه اهواز و تهران داره که از دبی وارد می کنند اگر مایل بودید آدرس و تلفن سرزمین رایانه می دم .درباره تحریم , اطلاعاتی ندارم فقط این مشخص است که لب تاب های HP مثل سابق ارزان نیستند و درصد چشم گیری افزایش قیمت داشتند شاید یکی از دلایل تحریم باشه
جواب سئوال 2: درسته مودم 20 تا 30 وجود داره اما بعضی از لب تاب ها با هر مودمی سازگاری ندارن حالا من مبنا بر مودم خوبی قرار دادم حدود 60 تا 70
جواب سئوال 3 : لب تاب سونی هستش که درایور نداره و شما باید از درایور های این لب تاب Back up بگیری اما لب تابی مثل hp همانند سیستم های خانگی بصورت سی دی آماده از خریدار تحویل می گیری.
جواب سئوال 4: من کلا آدمی هستم که دنبال بهترین محصولم قیمت زیاد واسم مهم نیست واسه همینه دنبال لب تاب رنج قیمیت پایین نگشتم این لب تابی که معرفی کردم جدیدترین لب تاب و نسل نوینی از لب تاب های هستش که هنوز هیچ شرکتی حتی سونی با این قطعات و مشخصات عالی محصولی عرضه نکرده طبق تحقیقاتم سونی ماه اول یا دوم 2010 همچیین مدلی با حدودا 2 میلیون تومان به بازار عرضه می کنه که تا اونوقت مطمئا باش hp هم کاهش قیمت داده هم مدلهای جدید عرضه کرده
البته جدیدا dell مدلی زده به نام Studio 1557 که حدودا قطعاتش با این hp یکی است اما بعضی قطعاتش مانند هارد و بافر هارد- گرافیک پایین تره و دی و دی رایتر اون معمولی اما hp لایت اسکریب و ویندوز اون ویستا و این 7 تازه قیمت دل 1540000 تومان هستش.
اما اگر دنبال لب تاب دیگری هستی میتونم این سایت بهت معرفی کنم
www.banklaptopiran.com
موفق و پیروز باشید.
نکته ای که فراموشم شد اینه که لب تاب dell گرافیک و رم اون ddr2 اما hp ddr3 و مانیتور های این سری OLED می باشدحالا به نظر شما ارزش خرید نداره؟!!!!! من که تا 1 ماه دیگه حتما این لب تاب خریداری می کنم - اگر سئوالی داشتید من در خدمتم.
سلام دوستان اگر خاطرتان باشد چند روز پیش درباره لب تاپ hp dv6 2020 مقاله , معرفی و دفاع کردم
خبر جدید این است
جدیدا امروز مطلع شدم که مدل 2020 جدیدتری وارد بازار شده که 200 گرم سبک تر و مودم هم به آن اضافه شده و bios مادر بردش آبدیت شده قیمت امروز1320000تومان (19/11/88)
*- سه پست شما يكي شد.