سلام خدمت دوستان و كاربران محترم سايت.
نكاتي كه دوستان اشاره كردن درست و بجا هستش ولي راههاي بهتري براي از بين بردن اين ويروس و ويروس هاي مشابه وجود داره.
همونطوري كه شما ميدونين اين قبيل ويروسها با يك آتوران autorun كه غالبا از رو فلش هستن وارد سيستم ميشن و چون از قديم گفتن كه پيشگيري بهتر از در مان است ابتدا من روش پيشگيري رو ميگم و بعد ميپردازيم به درمان.
شنا برنامه autorunremover. رو از سايت زير دانلود كنيد
http://www.autorunremover.com/
اين برنامه تريال هست و براي مدت چند روز مي تونين استفاده كنين البته اگه يك آپلود سنتر خوب پيداكنم من فول ورژنش رو براتون ميزارم.
اين برنامه به صورت خودكار فايل هاي اتوران و ويروس هاي مشابه آنچه دوستان ذكر كردن رو از رو قلش ها پاك ميكنه و خيلي هم سبك و كم حجم است و علاوه بر اون قسمت هاي ديگري داره كه ميشه با اون مشكلات ريجيستري رو درست كرد .
براي از بين بردن اتورات هاي موجود در سيستم تون روي گزينه start كليك كنيد و منتظر بمانيد تا سيستم رو كامل اسكن كنه كه بسته به تعداد درايو هاي موجود در سيستم شما از 30 ثانيه تا 5 دقيقه طول ميكشه.

اگه در خواستها بيشتر از پنج نفر بشه من آموزش رو درست ميكنم بصورت فايل فلش ميزارم توي انجمن.
شما در قسمت fix system گزينه check all رو بزنيد سپس كليد apply رو بزنيد پس از چند ثانيه يك پبغام مبني بر درست شدن مشكلات ريجيستري طاهر ميشه و ميگه كه شما بايد سيستم رو ريست كنيد تا تغييرات در ريجيستري اعمال بشه بعد از ريست كردن دستگاه مشكلات شما حل شده و هيچ مشكله ديگه اي ندارين.

با تشكر