عرض سلام و ادب خدمت مهندسین و متخصصین گرامی آیاپیر. خسته نباشید.
من با بک سوال بزرگ مواجه شدم و اونم اینه که، استاد درس سیستم عامل ما ازمون خواستند که به عنوان پروژه پایانی این درس براشون یک سیستم عامل رو به طور دلخواه البته به جز نسخه های مختلف وینوز یا NT انتخاب کنیم و تمامی خصوصیاتش و بررسی کنیم و بگیم مثلا اگه تو یه نسخه یه مشکلی داشته توی نسخه بعد یا یک سیستم عامل دیگه دقیقا چیکار کردن و کجای سیستم عامل رو دستکاری کردن که این مشکل حل شده.و بعدشم باید هرچی استاد سر کلاس میگن مثلا نوع الگوریتم هایی که استفاده شده برای مثلا پایین آوردن waiting time رو در اون سیستم عامل مورد بررسیمون قید کنیم و خلاصه....
حالا من اصلا با این که شناخت خیلی کمی راجع به سیستم عاملها دارم نمی دونم باید از کجا شروع کنم. با یه جستوجوی ساده توی اینترنت تقریبا بالای 100 تا اسم سیستم عامل پیدا کردم که نمی دونم کدومو بررسی کنم؟؟؟ از بین این همه اصلا کدومو انتخاب کنم؟

???کاملا گیج شدم.
چون اصلا نمی دونم در مورد کدومشون مطلب بهتر پیدا میشه؟کدوم برای بررسی راحت تر هستن و یا اینکه اصلا کدوم از اینا برای موبایلن و کدوم برای کامپیوتر...
خواهش می کنم راهنماییم کنید.اگه شما جای من بودید و با این همه تعدد توی سیستم عامل ها و اطلاعات کم من راجع به اونا کدوم رو انتخاب می کردید؟؟

با تشکر فراوان.