پنل اس ام اس
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: ذخیره عکس در دیتا بیس  (دفعات بازدید: 17021 بار)
A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 43


دانشجوی نرم افزار


ديدن مشخصات
« : 28 فروردين 1389,ساعت 09:52:10 »

سلام
میخواستم ببینم برای ذخیره عکس در بانکمون باید خود عکس ذخیره بشه یا آدرس عکس؟
تقریبا تعداد عکس ها زیاده
ممنون
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
كلیک
مدیر بازنشسته
*****

تشكرها : 23
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 76



ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 28 فروردين 1389,ساعت 11:17:52 »

با سلام

برای ذخیره کردن باید آدرس عکس ذخیره بشه ،چون در نهایت عکس فوق در بانک به صورت کد نمایش داده می شود

شاد باشید...
« آخرين ويرايش: 28 فروردين 1389,ساعت 16:29:36 توسط كلیک » خارج شده است

بر سر  در معبد علم نوشتند :
                   هر آنکس به درون گام می نهد
                                      باید ایمان داشته باشد
A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 43


دانشجوی نرم افزار


ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 28 فروردين 1389,ساعت 20:39:43 »

سپاسگذارم
از مدیر سایت هم عذرخواهی میکنم به خاطر اینکه از دکمه تشکر استفاده نکردم چون هرچی میگردم همچین دکمه ای پیدا نمیکنم
متاسفم
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
انجمن تخصصی استادان و دانشجویان کامپیوتر ایران
« پاسخ #2 : 28 فروردين 1389,ساعت 20:39:43 »

پنل اس ام اس
 خارج شده است
كیانی
مديريت سايت
*****

تشكرها : 172
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1341


اليس الله بكاف عبده ؟!


ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 28 فروردين 1389,ساعت 21:14:34 »

سلام
خواهش میکنم.
به دلایلی تا کاربر حداقل چند ارسال در انجمن نداشته باشد این گزینه فعال نمی شود .

موفق باشید.
یا علی (ع)
خارج شده است

" فقال رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر (قصص 24) * اللهم عجل لوليك الفرج"

جستجو | قوانين انجمن | عضویت در تیم آیاپیر | دانشنامه تخصصی کامپیوتر | آپلودسنتر | مترجم آنلاین | سامانه پیامک ملی
A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 43


دانشجوی نرم افزار


ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 29 فروردين 1389,ساعت 08:23:41 »

به نظرتون برای عکس ها چه نوع داده ای باید انتخاب بشه باید Image باشه یا binery ؟
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
كلیک
مدیر بازنشسته
*****

تشكرها : 23
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 76



ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 29 فروردين 1389,ساعت 17:38:24 »

سلام

براي ذخيره عكس بايد از يكي از نوع هاي باينري مثل image,binary,varbinary استفاده كنيد.

شاد باشید...
خارج شده است

بر سر  در معبد علم نوشتند :
                   هر آنکس به درون گام می نهد
                                      باید ایمان داشته باشد
A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 43


دانشجوی نرم افزار


ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 29 فروردين 1389,ساعت 19:42:07 »

خیلی ممنون
اما چرا انقد مفید و مختصر توضیح میدین؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
تفاوتشون تو چیه؟
کدوم رو استفاده کنیم بهتره؟
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
كلیک
مدیر بازنشسته
*****

تشكرها : 23
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 76



ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : 30 فروردين 1389,ساعت 08:35:19 »

امیدوارم با این توضیح  مشکلتان رفع شود:

Binary Data این نوع فیلد‌ها برای نگهداری اطلاعات بصورت باینری مانند تصاویر مناسب هستند و شامل چهار نوع می باشد:
1)   Binary
                           این نوع فیلد‌ها، از 1 تا 8000 بایت را ذخیره می کنند.
2)   Var Binary
                           این نوع فیلد‌ها از 1 تا 8000 بایت را در خود جای می‌دهند. (متغیر )
3)   Image
                  این نوع فیلد‌ها از 1 تا حداكثر 2 گیگابایت را می‌توانند نگهداری کند.مخصوص داده هاي (binary) نظير تصاوير است  اما مي تواند ساير داده هاي دودويي مانند فيلم ها ، موسيقي و... را در خود ذخیره کند.

فرق این نوع داده‌ها با دو نوع  داده ذکر شده:  در دو نوع قبلی، اطلاعات در خود ركورد ثبت می‌شوند ولی در این نوع داده‌ها، اطلاعات در یك Page (صفحه)ذخیره می‌شود و به جایش در ركورد، یك پوینتر 16 بایتی ذخیره می‌شود. این نوع فیلد‌ها در SQL 10 حذف شده است و معمولاد از VarBinary(Max) استفاده می شود.

4)   VarBinary(Max)
                   این نوع Datatype در SQL 2005 معرفی شده و تقریباً همانند داده‌های Image هستند.

بنابر نیاز و با توجه به توضیحات داده شده نوع داده خود را انتخاب کنید.

شاد باشید...
خارج شده است

بر سر  در معبد علم نوشتند :
                   هر آنکس به درون گام می نهد
                                      باید ایمان داشته باشد
تقدسی
Super Manager
*

تشكرها : 100
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 380

هیهات من الذله ...


ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #8 : 01 ارديبهشت 1389,ساعت 10:55:24 »

رای ذخیره تصاویر در sql server می تونی فیلد از نوع image تعریف کنی . در دا تنت هم باید تصویر رو درون یه آرایه های باینری ریخته و به sql server پاس بدی :

کد ذخیره تصویر در sql server

کد:

protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
    if (FileUpload1.HasFile)
    {
        using (BinaryReader reader = new BinaryReader                    (FileUpload1.PostedFile.InputStream))
        {
            byte[] image = reader.ReadBytes                    (FileUpload1.PostedFile.ContentLength);
            SaveImage(image);
        }
    }
}

private int SaveImage(byte[] image)
{
    int rowsAffected;

    using (SqlConnection connection = new SqlConnection(“...“))
    {
        using (SqlCommand command = connection.CreateCommand())
        {
            command.CommandText = "INSERT INTO Photos                                      (Photo) VALUES (@Photo)";
            command.Parameters.AddWithValue("@Photo", image);

            connection.Open();
            rowsAffected = command.ExecuteNonQuery();
        }
    }

    return rowsAffected;
}
خارج شده است

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 43


دانشجوی نرم افزار


ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : 03 ارديبهشت 1389,ساعت 18:37:06 »

خیلی ممنون بابت کدها
میشه لطف کنید بگید که FileUpload1 چیه تاحالا باهاش کار نکردم
سپاسگذارم
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 43


دانشجوی نرم افزار


ديدن مشخصات
« پاسخ #10 : 04 ارديبهشت 1389,ساعت 11:53:31 »

اینطور که فهمیدم FileUpload یه کنترله تو برنامه های website ازش استفاده میشه
درسته؟
ولی من دارم با visualC# کار میکنم (win Form) و همچین کنترلی پیدا نکردم
حالا باید چیکار کنم؟
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
تقدسی
Super Manager
*

تشكرها : 100
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 380

هیهات من الذله ...


ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #11 : 04 ارديبهشت 1389,ساعت 14:40:45 »

با سلام
با عرض پوزش،بله کنترلی هست که  اگر زمانی می خواهید  روی دکمه Upload کلیک شود، تصویر کاربر بر روی سرور آپلود شود مورد استفاده قرار میگیرد .
خارج شده است

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 43


دانشجوی نرم افزار


ديدن مشخصات
« پاسخ #12 : 05 ارديبهشت 1389,ساعت 08:28:31 »

خواهش میکنم
حالا به جای این کنترل باید چی بزارم که بتونم آدرس عکس ها یا آدرس پوشه عکس هارو ذخیره کنم
ممنون
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
تقدسی
Super Manager
*

تشكرها : 100
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 380

هیهات من الذله ...


ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #13 : 05 ارديبهشت 1389,ساعت 11:04:24 »

با سلام
کد زیر امتحان کنید:
کد:
// سورس کد ذخیره تصویر در بانک اطلاعاتی

public void OnUpload(Object sender, EventArgs e)
{
    // ساختن یک byte[] از فایل ورودی
    int len = Upload.PostedFile.ContentLength;
    byte[] pic = new byte[len];
    Upload.PostedFile.InputStream.Read (pic, 0, len);

    // افزودن تصویر و توضیح تصویر به بانک اطلاعاتی
    SqlConnection connection = new
      SqlConnection (@"server=127.0.0.1;database=MyData;uid=sa;pwd=yourpass");
    try
    {
        connection.Open ();
        SqlCommand cmd = new SqlCommand ("insert into Image "
          + "(Picture, Comment) values (@pic, @text)", connection);
        cmd.Parameters.Add ("@pic", pic);
        cmd.Parameters.Add ("@text", Comment.Text);
        cmd.ExecuteNonQuery ();
    }
    finally
    {
        connection.Close ();
    }
}
خارج شده است

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
A.Zolfaqari
کاربر جدید
*

تشكرها : 5
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 43


دانشجوی نرم افزار


ديدن مشخصات
« پاسخ #14 : 15 مرداد 1389,ساعت 17:26:17 »

میخواستم ببینم اگه بخوایم آدرس عکس هارو تو بانک اطلاعاتی ذخیره کنیم از چه راهی باید استفاده کنیم
فکر میکنم کدهایی که زحمتشو کشیدین برای ذخیره عکسه من میخوام آدرس عکس رو ذخیره کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سپاسگزارم
خارج شده است

زمان بیش از آنچه فکر میکنیم از دست هایمان می گریزد.
تقدسی
Super Manager
*

تشكرها : 100
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 380

هیهات من الذله ...


ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #15 : 15 مرداد 1389,ساعت 18:12:31 »

با سلام

 مسیر فایل حاوی عکس را به صورت string   در بانک اطلاعاتی ذخیره کنید.
خارج شده است

كاربران گرامی : لطفاً قبل از هرگونه فعاليت ابتدا قوانين انجمن را مطالعه  و قبل از ارسال جديد در انجمن جستجو نماييد.
انجمن تخصصی استادان و دانشجویان کامپیوتر ایران
   

پنل اس ام اس
 خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  
 
پرش به :